CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Labii Mici, Mărite sau Deformate

Labiile mici sunt buzele mici, interioare, ale organelor genitale feminine, care pot varia în mărime și formă de la persoană la persoană.

Despre labiile mici, mărite sau deformate

Labiile mici sunt buzele mici, interioare, ale organelor genitale feminine, care pot varia în mărime și formă de la persoană la persoană. În timp ce unele femei pot avea labii mici, discrete, altele pot avea labii mai mari și mai proeminente.

Labiile mici mărite sau deformate se pot referi la o varietate de afecțiuni care afectează dimensiunea sau forma labiilor mici. Unele femei se pot naște cu labii mai mari în mod natural, în timp ce altele pot experimenta modificări ale aspectului labiilor din cauza vârstei, modificărilor hormonale, sarcinii sau nașterii.

Unele femei se pot simți conștiente sau inconfortabile cu privire la aspectul labiilor lor, ceea ce le poate afecta încrederea și calitatea vieții. În cazurile severe, labiile mărite sau deformate pot provoca disconfort sau durere în timpul activității sexuale sau a altor activități fizice.

Opțiuni de Tratament

Opțiunile de tratament pentru labiile mărite sau deformate pot varia în funcție de cauza de bază și de severitatea afecțiunii. 

Care includ tratamente topice, exerciții și modificări ale stilului de viață. 

Care includ labioplastia, o procedură care implică remodelarea sau reducerea dimensiunii labiilor mici.

VEZI TRATAMENT

Este important ca femeile care se confruntă cu disconfort sau nemulțumire cu aspectul labiilor lor să solicite sfatul medical de la un medic specialist calificat, care poate oferi un diagnostic precis și poate recomanda opțiuni de tratament adecvate.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?