CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Reîntinerirea cu Laser CO2 a Zonei Intime

Întinerirea cu laser CO2 a zonei intime este o procedură cosmetică care implică utilizarea unui laser cu dioxid de carbon (CO2)

Reîntinerirea cu Laserul CO2

Întinerirea cu laser CO2 a zonei intime este o procedură cosmetică care implică utilizarea unui laser cu dioxid de carbon (CO2) pentru a reface mucoasa si pielea din zona vaginală. Acest tratament nechirurgical își propune să îmbunătățească aspectul și funcția zonei vulvare și vaginale prin strângerea pielii și promovarea producției de colagen.

Rezultate

Laserul CO2 emite un fascicul de lumină care este absorbit de apa din țesuturile pielii, determinând ca apa să se încălzească și să vaporizeze stratul superior al pielii. Acest proces stimulează producția de colagen, o proteină care conferă pielii elasticitatea și rezistența și ajută la strângerea și fermitatea țesutului vaginal.

De asemenea, tratamentul poate îmbunătăți aspectul pigmentării, texturii și cicatricilor în zonă. Procedura se efectuează de obicei într-un cabinet sau o clinică medicală și poate fi finalizată într-o singură ședință care durează aproximativ 30 de minute până la o oră, în funcție de amploarea tratamentului.

Întinerirea cu laser CO2 a zonei intime este un tratament sigur și eficient cu puține riscuri și efecte secundare. Pacienții pot experimenta un oarecare disconfort în timpul procedurii, care poate fi gestionat cu anestezie locală sau cu o cremă anestezica. După tratament, pacienții pot prezenta umflături ușoare, roșeață și disconfort, dar aceste simptome se rezolvă de obicei în câteva zile.

În general, întinerirea cu laser CO2 a zonei intime este un tratament promițător pentru femeile care caută să îmbunătățească aspectul și funcționarea zonei lor vaginale. Cu toate acestea, este important să discutați riscurile și beneficiile procedurii cu un medic ginecolog înainte de a fi supus tratamentului.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?