CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Tratament Incontinență Urinară – EMSELLA

Sarcina, fluctuațiile în greutate, modificările ale statusului hormonal fac că acesta să își piardă din rezistență și apar modificări care, în timp, pot duce la incontinență urinară și/ sau prolaps genital.

Despre tratamentul CO2

Tratamentul cu laser CO2 pentru incontinența urinară este o procedură medicală neinvazivă utilizată pentru a trata incontinența urinară de efort, care este scurgerea involuntară de urină care poate apărea în timpul activităților fizice precum tusea, strănutul sau exercițiile fizice.

În timpul procedurii, o sondă mică este introdusă în vagin, care emite energie laser către țesutul vaginal. Aceasta stimulează producția de colagen, care ajută la întărirea țesutului și la îmbunătățirea funcției sfincterului uretral, mușchiul care controlează fluxul de urină din vezică.

Tratamentul cu laser CO2 se efectuează de obicei în cabinetul unui medic ginecolog și durează aproximativ 10 până la 15 minute. Procedura este nedureroasă, iar pacienții își pot relua activitățile normale imediat după tratament.

Rezultate și Contraindicații

Mai multe studii au arătat că tratamentul cu laser CO2 pentru incontinența urinară este sigur și eficient, cu îmbunătățirea simptomelor raportate la până la 85% dintre pacienți. 

Este important de menționat că tratamentul cu laser CO2 pentru incontinența urinară nu este potrivit pentru toată lumea. Pacienții cu anumite afecțiuni medicale, cum ar fi antecedente de cancer vaginal sau de col uterin, nu ar trebui să fie supuși acestei proceduri. Este esențial să discutați istoricul dumneavoastră medical și orice nelămurire cu medicul dumneavoastră înainte de a urma acest tratament.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?