CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Cosmetica Regenerativa Dr. Kleanthous

Tratamentele cosmetice faciale și produsele cosmetice personalizate Dr. Kleanthous ajută fiecare tip de ten.

Tratamente specializate

Avem nevoie de tratamente personalizate pentru că suntem diferiți, pentru că avem nevoi distincte și răspundem diferit chiar și aceluiași tratament. În mod particular, avem nevoie de acest nou concept al cosmeticii regenerative pe care îl punem la dispoziția dumneavoastră pentru că personalizarea aduce beneficii extraordinare tenului, tocmai prin această diferențiere a nevoilor individuale.

Tratamentele cosmetice faciale și produsele cosmetice personalizate Dr. Kleanthous ajută fiecare tip de ten, indiferent de vârstă și sex, acționând pe baza unui ingredient activ numit cell supporting molecules (CSM). Cu o tehnologie bazată pe ultrasunete, biorezonanță și chromoterapie, aceste molecule ajung în țesutul conjunctiv, determinând o regenerare a pielii mai eficientă și de lungă durată.

Cum acționează aceste tratamente și căror nevoi se adresează?

Principiul de funcționare al acestor tratamente personalizate este regenerarea la nivelul celular al pielii, funcționând cu succes pentru probleme precum riduri, țesuturi laxe, cearcăne sau alte schimbări ale epidermei cauzate de înaintarea în vârstă. Sistemul de îngrijire personalizat CELLULAR SYSTEM are un spectru larg de aplicabilitate: reprogramarea structurii celulare, îmbunătățirea sistemelor de comunicare intercelulare, protecție impotrvia radicalilor liberi, inițializarea sintezei de colagen, creșterea capacității de hidratare, restructurarea țesutului, remineralizare, antitoxic, protecția membranei sau relaxare.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?