CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Termeni si conditii

Termenii si conditiile de Utilizare a site-ului www.medispa.ro si a serviciilor oferite

A.Precizari Cadru
B. Accesarea trainingurilor: inscrieri si plati
C. Informatii Personale si Confidentialitate
D. Proprietatea Intelectuala
E. Securitatea
F. Legaturi cu alte siteuri
G. Utilizarea siteului www.medispa.ro
H. Incetarea Termenilor si Conditiilor
I. Anunturi
J. Precizari finale
K. Acceptarea Termenilor
L. Forta Majora

A. Precizari Cadru

A1. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare, deoarce vizitand si/sau utilizand site-ul CLINICA MEDI SPA S.R.L.sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.
Va recomandam sa cititi Termenii si Conditiile de utilizare la anumite intervale de timp, CLINICA MEDI SPA S.R.L. rezervand-si dreptul de a le modifica frecvent si fara a anunta prealabil.
A2. Va vom notifica cu orice schimabre intervenita in Conditiile de utilizare prin afisarea pe siteul web. Modificarile astfel facute sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web, in sectiunea Termeni si Conditii.
A.3. Utilizarea de catre dvs. a produselor, aplicatiilor, serviciilor, aplicatiilor software si website-urilor CLINICA MEDI SPA S.R.L. (denumite in acest document in mod colectiv „Serviciile” si excluzand orice servicii care va sunt furnizate printr-un contract scris separat) este guvernata de termenii prezentului document.
A.4. „ CLINICA MEDI SPA S.R.L.” este o companie inregistrata la Registrul Comertului din Romania, conform legislatiei in vigoare. Acest site si serviciile oferite (cu exceptia site-urilor partenerilor spre care exista legaturi) este proprietatea CLINICII MEDICALE si este controlat exclusiv de CLINICA MEDI SPA S.R.L.persoana juridica romana cu sediul in Romania. Orice disputa legata de accesarea si utilizarea acestui site se supune legislatiei romane si intra exclusiv in jurisdictia tribunalelor de pe teritoriul Romaniei.
A5. „Parteneri”: furnizori, distribuitori interni si externi de produse si servicii ce fac obiectul ofertei CLINICA MEDI SPA S.R.L., clienti, alte organizatii partenere.

B. Informatii personale si confidentialitate
B.1. CLINICA MEDI SPA S.R.L. respecta dreptul la intimitatea informatiilor personale si va folosi informatiile colectate de site-ul www.cmtransilvania.ro doar in scopurile declarate.
B.2. Politica de confidentialitate reprezinta modalitatea in care utilizam datele personale primite de la dumneavoastra atunci cand vizitati siteul CLINICA MEDI SPA S.R.L.
B.3. Ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a siteului, Centrul Medical poate obtine diverse informatii personale despre dumneavoastra (nume, prenume, telefon fix si/sau mobil etc.) atunci cand solicitati informatii despre unul dintre serviciile de noi, atunci cand ne trimiteti un mesaj sau cand va exprimati opinia fata de serviciile oferite de compania noastra.
B.4. Informatia privind datele dvs. personale va fi prelucrata de catre Centrul Medical in conformitate cu prevederile legale pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi
– oferirea de servicii catre dumneavoastra;
– solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra
– emiterea documentelor de facturare;
– realizarea marketingului produselor si serviciilor Clinicii Medicale, realizarea studiilor de piata si de produs;

C. Proprietatea intelectuala
C.1. Continutul acestui site, sub toate aspectele, este proprietatea CLINICA MEDI SPA S.R.L. sau a partenerilor sai, iar informatiile respective pot fi sub incidenta legilor interne sau internationale de protectie a proprietatii intelectuale.
C.1. Confirmati si acceptati faptul ca CLINICA MEDI SPA S.R.L.detine toate drepturile, titlurile sau interesele legale in legatura cu Serviciile, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuala care se regasesc in Servicii (fie daca aceste drepturi sunt inregistrate sau nu si se gasesc oriunde in lume).
C.3. Cu exceptia unor intelegeri contrare incheiate in scris cu CLINICA MEDI SPA S.R.L., nici o prevedere din Termeni si Conditii nu va acorda dreptul de a utiliza vreuna dintre denumirile comerciale, marcile comerciale, marcile de serviciu, siglele, denumirile de domeniu si orice alte insemne distinctive ale brand-ului.
C.4. Daca vi s-a acordat un drept explicit de utilizare a unuia dintre aceste insemne distinctive ale brand-ului in cadrul unui contract scris separat cu CLINICA MEDI SPA S.R.L., atunci acceptati faptul ca utilizarea de catre dvs. a acestor insemne se va face in conformitate cu contractul respectiv, prevederile aplicabile din Termeni si regulile Clinicii Medicale de utilizare a insemnelor de brand, cu actualizarile ocazionale
C.5. Cu exceptia cazului in care ati fost autorizat expres in scris de CLINICA MEDICALĂ, acceptati faptul ca prin utilizarea Serviciilor, nu veti utiliza nici o marca comerciala, nici o marca de serviciu, nici o denumire de comert, nici o sigla a unei societati sau organizatii intr-un mod care poate crea sau creeaza in mod deliberat confuzie in privinta proprietarului sau utilizatorului autorizat al marcilor, denumirilor sau siglelor respective.
C.6. Nu aveti voie (si nici nu puteti sa permiteti nimanui altcuiva) sa copiati, sa modificati, sa creati derivatii, sa efectuati activitati de reverse engineering, sa decompilati sau sa incercati in orice alt mod sa extrageti codul sursa al siteului, Aplicatiei Software sau o parte din aceasta, cu exceptia cazului in care vi se permite sau vi se solicita acest lucru prin lege, sau cu exceptia cazului in care CLINICA MEDI SPA S.R.L. v-a instruit in mod specific sa faceti acest lucru, in scris.

D. Securitate
D.1. CLINICA MEDI SPA S.R.L. incearca sa mentina securitatea informatiilor incluse pe acest site, dar nu poate garanta ca informatia pe care Vizitatorul/Utilizatorul o primeste sau o trimite prin intermediul acestui site va fi permanent in siguranta.
D.2. CLINICA MEDI SPA S.R.L.nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea sau continutul informatiilor incluse pe acest site si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de pierdere, oricare ar fi natura acesteia (materiala sau financiara).
D.3. Toate materialele incluse pe acest site sunt proprietatea, CLINICA MEDI SPA S.R.L. utilizatorii sunt obligati sa nu:
-modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
-sa nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul „Denial of Service”. Siteul Clinicii Medicale poate contine linkuri catre alte siteuri. Conditiile de utilizare precum si Politica de confidentialitate nu se aplica acestor siteuri. Asigurati-va ca ati citit conditiile de utilizare si politica de confidentialitate care guverneaza aceste siteuri.
D.4. Sunteti de acord si confirmati faptul ca sunteti responsabil sa pastrati confidentialitatea parolelor asociate conturilor pe care le utilizati pentru accesarea Serviciilor.

E. Legaturi catre alte site-uri
E.1. Acest site poate contine linkuri catre alte site-uri ale CLINICA MEDI SPA S.R.L.sau ale partenerilor sai.
E.2. CLINICA MEDI SPA S.R.L. nu raspunde pentru politica de utilizare a acestor site-uri, prezenta declaratie referindu-se numai la Termenii si conditiile de utilizare a site-ul www.medispa.ro

F. Utilizarea sitului www.medispa.ro
F.1. Orice vizitator/utilizator al acestui site poate vizita, copia, tipari ori distribui informatii si documente publicate de CLINICA MEDI SPA S.R.L. prin intermediul acestui site, cu conditia sa fie pentru uz personal; sa nu faca obiectul unei activitati comerciale.
F.2. Vizitatorul/Utilizatorul intelege si este de acord sa foloseasca site-ul www.medispa.ro numai in scopuri legale. Vizitatorul/Utilizatorul se obliga sa foloseasca acest site fara a modifica, copia, distribui, transmite, publica, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie, produse sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site. Vizitatorul/Utilizatorul se obliga de asemenea sa nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert sa foloseasca acest site pentru a primi sau transmite material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator.
F.3. Pentru a avea acces la anumite Servicii, vi se poate solicita sa furnizati informatii despre dvs. (cum ar fi date de identificare sau detalii de contact) in cadrul procesului de inregistrare pentru un Serviciu, sau pentru continuarea utilizarii Serviciului de catre dvs. Sunteti de acord ca toate informatiile de inregistrare pe care le furnizati CLINICA MEDI SPA S.R.L. vor fi intotdeauna adevarate, corecte si de actualitate.
F.4. Sunteti de acord sa nu accesati (sau sa nu incercati sa accesati) nici unul dintre Servicii prin alte mijloace decat interfata oferita de Clinica Medicală cu exceptia cazului in care vi s-a permis in mod specific sa faceti acest lucru in cadrul unui contract separat cu CLINICA MEDI SPA S.R.L..
F.5. Sunteti de acord sa nu intreprindeti nici o activitate care interfereaza cu Serviciile sau le afecteaza (sau serverele si retelele care sunt conectate la Servicii).
F.6. CLINICA MEDI SPA S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de pierdere (materiala, financiara, de date sau informatii) care poate sa apara direct sau indirect din cauza informatiilor incluse pe site-ul www.medispa.ro sau a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a acestui site. Plata tuturor cheltuielilor aditionale legate de folosirea site-ului www.medispa.ro (inclusiv servicii telefonice si/sau Internet) intra in sarcina Vizitatorului/Utilizatorului.
F.7. Ati luat cunostinta de faptul ca prin utilizarea Serviciilor puteti fi expus la un Continut pe care il puteti considera ofensator, indecent sau inacceptabil si ca, in aceasta privinta, utilizati Serviciile pe riscul dvs.

G. Precizari Finale
G.1. Ati luat cunostinta si acceptati faptul ca daca utilizati Serviciile dupa data la care s-au schimbat Termenii si Conditiile Universali sau Termenii Suplimentari, CLINICA MEDI SPA S.R.L. va considera utilizarea in continuare a Serviciilor de catre dvs. ca o acceptare a Termenilor si Conditiilor.
G.2. Termenii si Conditiile reprezinta intregul acord juridic dintre dvs. si CLINICA MEDI SPA S.R.L. si guverneaza utilizarea de catre dvs. a Serviciilor (insa cu exceptia serviciilor pe care CLINICA MEDI SPA S.R.L.vi le ofera in cadrul unui contract scris separat), si inlocuieste complet orice aranjamente anterioare dintre dvs. si CLINICA MEDI SPA S.R.L. in privinta Serviciilor.
G.3 Sunteti de acord ca CLINICA MEDI SPA S.R.L. va poate transmite instiintari, inclusiv cele privind modificarile aduse Termenilor, prin email, posta, sau postari in cadrul Serviciilor.
G.4 Sunteti de acord ca, daca CLINICA MEDI SPA S.R.L. nu exercita sau nu pune in aplicare un drept legal sau o compensatie legala cuprins(a) in acesti Termeni (sau de care beneficiaza CLINICA MEDI SPA S.R.L. conform oricarei legislatii aplicabile), acest lucru sa nu fie considerat ca o renuntare formala la drepturile CLINICII MEDICALE si ca drepturile sau compensatiile respective vor fi in continuare la dispozitia CLINICA MEDI SPA S.R.L.
G.5. Daca orice instanta, cu jurisdictie de a lua hotarari in acest caz, se pronunta in sensul ca una dintre prevederile acestor Termeni este nelegala, atunci prevederea respectiva va fi eliminata din cadrul Termenilor, fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale Termenilor. Restul prevederilor din Termeni vor ramane in vigoare si vor produce efecte in continuare.
G.6. Termenii si relatia dvs. cu CLINICA MEDI SPA S.R.L. prevazuta in acesti Termeni, vor fi guvernate de legislatia romana.

H. Acceptarea Termenilor
1. Prin utilizarea efectiva a Serviciilor se considera ca ati citit, inteles si acceptat prezentii Termeni si Conditii. Totodata, confirmati si acceptati faptul ca CLINICA MEDI SPA S.R.L. va considera utilizarea de catre dvs. a Serviciilor ca o acceptare a Termenilor incepand cu momentul respectiv.
H.2. Nu puteti utiliza Serviciile si nu puteti accepta Termenii daca nu aveti varsta legal aceptabila pentru incheierea unui contract cu CLINICA MEDI SPA S.R.L., sau sunteti o persoana careia i s-a interzis primirea de Servicii conform legislatiei din Romania.
H.3. Politica de confidentialitate se actualizeaza in mod constant pentru a putea oferi cele mai bune servicii utilizatorilor sai. Confirmati si acceptati faptul ca forma si natura Serviciilor pe care vi le ofera CLINICA MEDI SPA S.R.L. se poate schimba din cand in cand fara nici o notificare prealabila.
H.4. De asemenea, confirmati si acceptati ca in cadrul acestui proces de innoire  poate intrerupe (permanent sau temporar) furnizarea Serviciilor (sau a unor optiuni din cadrul Serviciilor) catre dvs. sau in general catre utilizatori la libera alegere a CLINICA MEDI SPA S.R.L., fara nici o instiintare prealabila. Puteti inceta oricand utilizarea Serviciilor cu respectarea prevederilor prezentului.

× Cu ce te putem ajuta?