CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Tratament Cosmetica Medicala Personalizat

Pentru a vă menține frumusețea și aspectul tânăr al pielii este necesar un ritual de îngrijire zilnică: demachiere, tonifiere, hidratare.

Menține frumusețea pielii

Pentru a vă menține frumusețea și aspectul tânăr al pielii este necesar un ritual de îngrijire zilnică: demachiere, tonifiere, hidratare. Deși rețeta pare simplă, trebuie să avem în vedere că fiecare femeie este unică, la fel și tenul ei. Posibilitatea ca 5 femei să aibă același tip de ten, dar să nu tolereze aceeaşi cremă, acelaşi demachiant sau aceeaşi gamă de produse este mare. Acest lucru demonstrează că tenul este atât de schimbător, încât o cremă care funcționează foarte bine vara, nu are aceleași rezultate iarna şi invers. De asemenea, se întâmplă să folosiți  jumătate din recipientul cu cremă și să constatați că tenul dumneavoastră deja nu o mai acceptă şi, în consecinţă, trebuie să achiziționați una nouă.

Rulează videoul

Cum alegem crema de față?

Toate brandurile îşi elogiază produsele cosmetice create pentru fiecare tip de ten. Ele împart tenul în mai multe categorii: normal, gras, uscat, mixt, sensibil, deshidratat, cuperozic, matur. Atunci când mergeți să cumpărați o crema hidratantă de zi, rafturile sunt pline cu produse. Le eliminați din start pe cele care, în teorie, nu vi se potrivesc, conform cu fragmentarea de mai sus. Astfel, veți rămâne cu produsele dedicate tipului dumneavoastră de ten. Acesta este primul criteriu în alegerea unei creme de faţă.

Privind cu atenţie ambalajele, veți constata că tipurile de creme nu se împart strict după cele 5 tipuri de ten. Există creme pentru ten gras sau mixt, pentru ten normal sau mixt, normal sau uscat, sensibil sau uscat.

Încercând să ghiciți cam ce cremă de faţă puteți cumpăra, obligatoriu evaluați preţurile pentru a vă orienta în funcţie de buget. Acesta e al doilea criteriu după care vă ghidați. Partea dificilă intervine în momentul în care ați rămas cu 3-4 produse din care trebuie să alegeți. Pe care dintre ele?

Avem un ten unic, răsfăţat sau nu. Dacă aţi reuşit să vă găsiţi o cremă care să vi se potrivească, nu mai cheltuiţi bani încercând altele de la branduri mai grozave. Nu merită să vă stresaţi tenul testând pe el diverse produse. Dacă, însă, aţi avut ghinionul să vă cumpăraţi o cremă care nu vi se potriveşte, atunci veți şti măcar ce să nu cumpăraţi pe viitor. Nu uitaţi că tenul este schimbător. Ce nu vi se potriveşte astăzi, mâine s-ar putea să vă vină ca o mănuşă.

Bineînţeles, mai există o soluţie: produsele cosmetice personalizate. În cazul acestora se testează tenul, se măsoară anumiţi parametrii şi se stabilesc exact nevoile sale, gradul de hidratare şi apoi vi se va indica crema potrivită pentru tipul dumneavoastră de piele și pe care o veți testa în prealabil. Prin fotografii cu rezoluţie mare, realizate înainte şi după o perioadă de folosire a produsului recomandat, se va evalua şi documenta eficienţa acestuia.

La fel se procedează şi în cazul demachiantelor, loțiunilor tonice, cremelor de corp, săpun, şampon etc.

Cum se personalizează tratamentul cosmetic?

La Medispa, veți fi rugat să completați un chestionar și se vor realiza măsurători de hidratare, sebum şi elasticitate, care vor contribui la diagnosticarea tipului de piele pe care îl aveți. Acești parametri ne vor ajuta să vă recomandăm un set de produse de îngrijire, de la produse de curăţare până la îngrijire de zi sau de noapte sau îngrijire suplimentară.

Chestionarea şi măsurarea conţinutului de melanină permite determinarea ecranului solar adecvat şi a produselor de după plajă, luând în considerare unde, când şi cât timp se expune o persoană la soare, incluzând respectarea indexului UV.

Măsurarea sebumului pe păr şi scalp ajută la o mai bună recomandare a şampoanelor şi a produselor de îngrijire pentru păr.

Parametrii măsuraţi sunt următorii:

  • hidratarea
  • sebumul
  • Ph-ul pielii
  • elasticitatea
  • temperatura pielii
  • structura pielii

Camerele video speciale pentru piele oferă o imagine impresionantă şi corectă asupra pielii şi părului. Camerele arată o suprafaţă a pielii de 6×8 mm şi monitorizează:

  • Textura pielii (fineţe, asprime)
  • Descuamarea (caracterul solzos)
  • Impurităţile pielii (roşeaţa, pete de pigment, acnee, comedoane etc.)
  • Structura părului, mătreaţă şi starea pielii capului

Analiza parametrilor de mai sus permite recomandarea individuală de produse pentru îngrijirea pielii, a părului şi produse cu protecție solară, recomandări ce vor fi tipărite pentru dumneavoastră, iar imaginile realizate înainte şi după folosirea produselor recomandate permit evaluarea rezultatelor. Tratamentele cosmetice personalizate sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Tratamente cosmetice faciale personalizate

Un aspect important de care ținem cont în ritualul zilnic de infrumusețare este atenţia pe care o acordăm îngrijirii faciale. Foarte multe femei încă folosesc diferite remedii despre care au auzit de la părinţii lor că ar avea un efect miraculous. Nu putem infirma că uneori aceste tratamente încercate acasă au efecte pozitive, însă de cele mai multe ori acestea au un efect de scurtă durată și este urmat de apariţia altor probleme. Este important să vă faceți un obicei din a vizita un centru de înfrumuseţare unde puteți beneficia de tratamente faciale şi cosmetice pentru orice tip de ten: tratamente pentru ten sensibil, pentru ten acneic şi gras, pentru ten normal şi mixt, pentru ten matur, tratamente cu AHA, tratamente de hidratare facială etc. La Medispa, dispunem de o gama variată de tratamente faciale personalizate cu produse profesioniste, la preţuri accesibile.

Cele mai întâlnite tipuri de ten şi tratamente care se aplică sunt:

Tenul sensibil este mai des întâlnit și mult mai expus la acţiunea factorilor externi dăunători decât celelalte tipuri de ten. Produsele recomandate pentru tenul sensibil sunt cele pe bază de ceai verde, alge marine, multivitamine şi extracte vegetale care ajută la calmarea şi hidratarea tenului.

Pentru acest tip de ten se folosesc de obicei produse ce conţin extracte vegetale (rozmarin, salvie) şi ingrediente care nu irită, nu infectează și nu inflamează pielea. Aceste produse ajută la echilibrarea secreţiei seboreice a pielii şi reduce numărul de bacterii ce provoacă apariţia coşurilor, datorită acţiunii lor antiseptice.

Produsele pe bază de AHA sunt indicate aproape pentru orice tip de ten. Cei mai utilizaţi acizi sunt acizii din fructe, acidul glycolic și cel lactic. Aceştia ajută la regenerarea pielii, grăbind procesul de exfoliere. În plus, la sfârşitul tratamentului, tenul va capătă o textură mult mai sănătoasă şi mai strălucitoare.

În tratamentele de întinerire se folosesc, de obicei, produse pe bază de alge marine şi extract de struguri, care hidratează puternic pielea şi îi redau elasticitatea şi fermitatea.

Tratamentele faciale aplicate în Clinicile Medispa vă oferă multiple avantaje: veţi observa după mai multe şedinţe că tenul dumneavoastă este mai neted şi mai luminos, ridurile sunt diminuate, pielea se regenerează şi capătă fermitate, punctele negre dispar şi veţi avea mai mult timp pentru a vă relaxa.

Trebuie spus că, indiferent de tratamentul pentru înfrumuseţare pe care l-aţi alege, este foarte importantă şi atenţia pe care o acordaţi tenului dumneavoastră atunci când sunteţi acasă. Este foarte important ca tenul să fie curăţat, tonifiat şi hidratat,  atât dimineaţa cât şi seara. Multe femei consideră că aplicarea unei creme pe faţă o dată pe zi este suficientă, însă, se ştie că pielea feței conţine mult mai multe glande care secretă grăsime şi de aceea ea trebuie îngrijită cu foarte mare atenţie.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?