CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Tratament Curatare & Jet Peel

Curăţarea profundă a tenului fără iritații sau durere poate fi realizată acum într-un timp scurt şi cu efecte imediate datorită tratamentului Jet Peel.

Cum realizam curatarea profunda a tenului?

Curăţarea profundă a tenului fără iritații sau durere poate fi realizată acum într-un timp scurt şi cu efecte imediate datorită tratamentului Jet Peel. Principiul care stă la baza acestui peeling hidromecanic permite îndepărtarea celulelor moarte, curățarea și deschiderea porilor, precum și îmbunătățirea circulației sanguine şi limfatice cu ajutorul unui jet de apă (ser fiziologic).

De asemenea, țesuturile sunt tonifiate și oxigenate, pielea este hrănită și hidratată, iar capacitatea sa de a absorbi substanţele conţinute de cremele profesionale crește considerabil. În mod vizibil, tenul capătă un aspect luminos şi sănătos.

Tratamente pe bază de Jet Peel

Acesta este un tratament de curăţare, se realizează înainte de orice procedură intensivă asupra pielii cu produse adaptate tipului de ten şi se recomandă odată pe lună, simplu, sau încadrat în tratamente mai complexe care cuprind hidratarea şi hrănirea pielii.

Tratamentul are un protocol unic şi anume peelingul hidromecanic, care, asociat cu aburii emişi de vapozon ajută la îndepărtarea keratinei, punctelor negre şi a impurităţilor fără să mai fie nevoie de acţiunea manuală mecanică (extragerea clasică a punctelor negre).

Imediat după această fază se aplică masca peel-off, care poate fi adaptată în funcţie de necesităţile tipului de ten. Ulterior se efectuează ionizare cu fiole puternic hidratante.

Este un tratament antioxidant intensiv ce redă fermitatea tenului şi întârzie apariţia ridurilor, neutralizează radicalii liberi şi activează sinteza colagenului. Medispa C-vital permite penetrarea în profunzime a agenţilor antioxidanţi şi a vitaminelor în derm, ajutând la revitalizarea celulară, rezultatul fiind o piele mai fermă şi mai sănătoasă. Tratamentul include peeling-ul hidromecanic şi curăţarea comedoanelor. Este potrivit pentru bărbaţi şi femei care prezintă semne de îmbătrânire şi ten fără vigoare şi fermitate. Are rezultate bune şi în tratamentul acneei şi tenului asfixic. Pentru consolidarea rezultatului urmaţi, acasă protocolul de noapte recomandat de specialist.

Este o procedură complexă care include procedurile de la tratamentul Medispa CleanSkin, la care se adaugă tratamente specifice cu substanţe active: vitamina C pură, acid hialuronic, placentex etc.

Tratamentul are un protocol unic: drenajul limfatic – ajută la detoxifierea pielii; peeling-ul hidromecanic – îndepărtează keratina, punctele negre, sebumul în exces şi impurităţile și urmele de machiaj, fără să mai fie nevoie de acţiunea manuală mecanică. Urmează aplicarea de fiole vitaminizante şi masaj uşor pentru relaxarea şi hrănirea pielii cu produse adaptate tipului de ten. La final, se aplică o mască peel-off, care are capacitatea de a introduce în profunzimea pielii toate substanțele active deja aplicate. Trebuie menționat ca tratamentul are şi un efect puternic decongestionant.

Etapele tratamentului sunt personalizate în funcţie de tipul de ten şi problemele acestuia. Rezultatul este  spectaculos, lăsând un ten odihnit, proaspăt, curat, luminos şi tânăr.

De asemenea, peeling-ul hidromecanic Jet Peel poate fi folosit în tratamente cosmetice personalizate.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?