CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Clinica Medispa

Riduri de Expresie

Ridurile de expresie sunt riduri dinamice ce apar ca urmare a contracției repetate a mușchilor.

Ce sunt ridurile de expresie

Ridurile de expresie sunt riduri dinamice ce apar ca urmare a contracției repetate a mușchilor. La început, aceste riduri sunt vizibile doar în timpul contracției muscular; ulterior, devin vizibile și în repaus. Ideal este ca aceste zone să fie tratate înainte de a fi evidente și în repaus pentru a întârzia consolidarea lor.

Injecții cu toxină botulinică

Toxina botulinică este cea mai populară procedură nechirurgicală antiîmbătrânire.

Prin injectare într-un mușchi specific, toxina botulinică întrerupe transmiterea impulsului nervos către acesta. Astfel, contracția musculară este blocată temporar, pielea se relaxează și capătă un aspect mai neted.

Tratamentul se efectuează în ambulator și nu este nevoie de pregătire medicală prealabilă.

Comparativ cu alte metode antirid, toxina botulinică tratează ridurile prin îndepărtarea cauzei.

La Clinica Medispa, ridurile dintre sprâncene, cele orizontale de pe frunte, sprâncenele căzute sau ridurile de sub ochi sunt ameliorate cu toxină botulinică de tip A: Botox-Vistabel. În plus, chipul devine mai luminos și mai destins.

Efectul apare la 2-7 zile după injectare și se menține 3-6 luni. Repetarea procedurii poate prelungi efectul până la aproape un an.

Contrar preconcepțiilor, tratamentul cosmetic efectuat cu rigurozitate de specialiști prezintă riscuri mici, reacțiile alergice fiind foarte rare.

Toxina botulinică nu creează dependență, tratamentul este repetat datorită nevoii femeilor de a fi mereu frumoase.

Chiar dacă după o perioadă de 3-6 luni efectul tratamentului începe să dispară, ridurile nu vor deveni la fel de adânci ca înainte de injectare.

Laserul fracțional CO2

Folosind o tehnologie avansată, laserul cu dioxid de carbon îndepărtează straturile superioare, deteriorate ale pielii, astfel încât pielea devine mai fină, moale și întinerită.

Laserul cu CO2 permite chirurgului estetician sau dermatologului să efectueze proceduri ce elimină liniile mai pronunțate, ridurile și imperfecțiunile de la nivelul pielii mult mai eficient decât orice alt tratament similar. Procedura se poate efectua în zone specifice, cum ar fi în jurul gurii sau a ochilor, sau pe întreaga suprafață a feței. În timpul unui tratament cu Laser CO2 este utilizat un anestezic local pentru a ameliora potențialul disconfort.

Peeling-ul chimic

Este o procedură cu tradiție în întinerirea pielii ce constă în aplicarea unei substanțe chimice cu o concentrație precisă. Scopul procedurii este distrugerea straturilor superficiale sau mai profunde ale pielii, urmată de vindecarea fără producerea de cicatrici, cu ameliorarea texturii și aspectului general al acesteia.

Rejuvenare facială cu ajutorul peelingurilor medii și a laserului fracțional cu CO2

Folosite ca adjuvante la terapia cu toxină botulinică. Acestea sunt recomandate de medicul estetician cu precădere în cazul ridurilor de expresie mai adânci, care sunt vizibile și în repaus.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?