CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Clinica Medispa

Consultație și evaluare

Consultația dermatologică presupune atât o discuție amplă despre preocupările dvs în legătură cu pielea și aspectele care vă deranjează.

Consultație și evaluare

Consultația dermatologică presupune atât o discuție amplă despre preocupările Dvs în legătură cu pielea și aspectele care vă deranjează sau pe care ați dori să le îmbunătățiți, dar și evaluarea pielii de către un medic specialist, care vine cu vaste cunoștiințe și experiență astfel încât să poată identifica nevoile reale ale pielii Dvs și să alcătuiască un plan de tratament adecvat.

Consultația dermatologică se desfășoară într-un cadru relaxat, dar întotdeauna profesionalist și este extrem de important pentru noi să vă ascultăm cu atenție preocupările, să vă răspundem la toate întrebările, dar și să vă ghidăm înspre cele mai bune soluții.

Deși analiza atentă, în oglindă, poate identifica anumite aspecte deranjante sau semne ale trecerii timpului, ea este relativ statică. La o simplă privire în oglindă, nu vedem tot ce se întâmplă cu structurile faciale în dinamică: atunci când vorbim, când ne mirăm, când râdem sau când ne încruntăm. În plus, autoanaliza identifică doar problema, nu și cauza ei (de exemplu adâncirea șanțurilor nazogeniene ca urmare a reducerii și redistribuirii țesutului adipos din pomeți). Un specialist va analiza cu atenție și în ansamblu ce se întâmplă cu structurile faciale și va identifica aspecte pe care un ochi neantrenat nu le poate observa.

Un alt motiv pentru care consultația dermatologică este vitală e discuția detaliată a posibilităților de tratament. Clinica Medispa oferă o multitudine de soluții pentru preocupările dvs, de la tratamente laser și energy based devices la o mare varietate de tratamente injectabile. În plus, putem să asociem diferite proceduri în mod individualizat și să ne adaptăm cerințelor dvs atât cu privire la ce vă doriți să obțineți de la tratament, cât și cu privire la timpul de recuperare de care dispuneți (multe dintre tratamente sunt așa numitele “lunchtime procedures” foarte rapide și care nu necesită downtime).

Așadar, oricât de atent vă analizați în oglindă și oricât vă informați în domeniul dermatoesteticii, nimic nu poate înlocui o consultație de specialitate în care discutați cu un profesionist preocupările dvs specifice și se efectuează o analiză atentă și completă a nevoilor dvs individuale.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?