CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Clinica Medispa

Injectii Acid Hialuronic Santuri & Riduri

Acidul hialuronic este utilizat, în special, pentru umplerea ridurilor nazo-geniene, redobândirea volumului și conturului facial, estomparea cearcănelor și a aspectului de „ochi obosit“, volumizarea și hidratarea buzelor.

Injecții Acid Hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță prezentă în mod natural în organism și are rolul de a menține nivelul de hidratare și elasticitatea pielii și a articulațiilor. Pe măsura trecerii anilor, capacitatea corpului de a produce atât acid hialuronic, cât și proteine structurale precum colagenul și elastina scade treptat și astfel apar ridurile.

Cum funcționează?

Injectările cu acid hialuronic, similar injectărilor cu botox, sunt numite “lunch-time procedures”, adică tratamente care necesită o minimă pregătire prealabilă, durează mai puțin de o oră și în urma cărora îți poți relua rapid activitatea zilnică. 

Însă, spre deosebire de toxina botulinică, folosită pentru ridurile de expresie, acidul hialuronic este o substanta de umplere (filler dermic) deci mecanismul său de acțiune este diferit.

Astfel, acidul hialuronic este utilizat, în special, pentru umplerea șanturilor nazo-geniene, redobândirea volumului pomeților și conturului facial, estomparea cearcănelor și a aspectului “obosit” din zona ochilor, volumizarea și hidratarea buzelor.

În clinica Medispa se utilizează un acid hialuronic cu proprietăți reologice deosebite, care are o bună integrare în țesut și este injectat printr-o tehnică specială.

Rezultatele sunt imediate, obținându-se un aspect natural care poate dura până la 18 luni, în funcție de zona tratată.

Riscuri

În urma injectării acidului hialuronic, pot apărea: hipersensibilitate, eritem (roșeață) și prurit (mâncărime) temporare, hematoame, edem (umflături), precum și un efect slab de umplere.

Ca în orice injectare, există și riscul asociat de infecție, care este redus la minim prin măsurile de dezinfecție adecvate.

Un medic cu experiență în utilizarea fillerelor faciale nu doar va alege tratamentul cel mai adecvat pentru dvs, dar va reuși și să minimizeze efectele secundare produse de acest tratament care este, în general, bine tolerat de organism.

Acid Hialuronic folosit în Clinica Medispa

Dezvoltată pe baza tehnologiei unice VYCROSS™️, JUVÉDERM®️ este o soluție concepută special pentru a restabili cu succes volumul, dar care arată și se simte natural. Efectul este instant și de durată, produsul final fiind un gel foarte ușor, fin, maleabil și în același timp cu un grad de coeziune foarte ridicat. Spre deosebire de alte substante de umplere, JUVÉDERM®️ are un caracter mai puțin hidrofil, lucru ce îi permite să reducă la minim riscul de inflamare a zonei injectate.

JUVÉDERM®️ este singurul filler facial pe baza de acid hialuronic care și-a dovedit clinic efectul de până la 12 luni, după un singur tratament. Având în componență un plus de lidocaină, un anestezic ușor, procedura este cât se poate de confortabilă.

Gama JUVÉDERM®️ nu trebuie folosită în următoarele situații:

  • alergii severe sau au antecedente de anafilaxie
  • pacienți alergici la lidocaină sau la bacterii gram-pozitive (G+);
  • antecedente de cicatrizare defectuoasă-keloizi
  • sensibilitate la Acid Hialuronic
  • paciente însărcinate sau care alăptează

 

Siguranța și eficiența produsului JUVÉDERM®️ cu lidocaină nu a fost stabilită la pacienții sub 21 de ani. Pacienții care utilizează medicamente ce pot prelungi sângerarea (aspirină, ibuprofen) pot prezenta risc crescut de învinețire sau sângerare la locul de injectare.

Cu cea mai diversă gamă de fillere din lume, Restylane are peste 50 milioane de injectări de acid hialuronic, fiind și primele fillere cu acid hialuronic apărute pe piață.

Galderma a dezvoltat 2 tehnologii complementare: NASHA (geluri ferme menite pentru a obține structură și proiecție) și OBT (geluri mai flexibile, cu grade variate de cross-linkare, menite pentru conturare și volumizare și pentru zone dinamice).

Astfel, Restylane a dezvoltat o paletă extrem de diversă de produse bazate pe acid hialuronic, cu diverse consistențe și aplicații, în funcție de nevoile pacientului și de zona tratată.

Belotero®️ Intense oferă eficiență de umplere și rezultate care arată natural datorită elasticității echilibrate. Produsul asigură o capacitate optimă de umplere pentru rezultate predictibile, care arată natural, în acelasi timp, menținând o integrare excelentă a țesutului pentru minimizarea umflăturilor.

Plasticitatea ridicată facilitează o plasare ușoară a gelului după injectare. Forța ejectoare foarte scăzută conferă libertatea de a opera.

Eficacitatea Belotero Intense a fost demonstrată într-un studiu care a cuprins 149 de paciente și care a demonstrat rezultate de durată, fără a produce umflături.

Un alt studiu pentru evaluarea criteriilor de siguranță, prin investigarea reacțiilor intradermice după implantarea a 0.2 ml de filler dermic, nu a arătat nicio anormalitate și nicio reacție inflamatoare locală semnificativă după injectarea de Belotero®️ Intense.

Brandul Filorga este specializat în acid hialuronic fin, care poate fi injectat cu ușurință, oferind rapid un boost de volum și un contur mai bine definit.

Acidul hialuronic din fillere-le Filorga este un produs de calitate superioară. Fillerele sunt produse folosind biotehnologia de ultimă generație, fiind purificat în mai multe stagii consecutive, pentru a asigura performanță și rezultate optime.

Rezultatele injectării cu acidul hialuronic Filorga durează, în funcție de pacient, între trei și șase luni. Produsul este absorbit relativ încet de către țesut, ceea ce înseamnă că se pot face cu ușurință corecții, după injectare, pentru ca rezultatul final să fie exact ceea ce își dorește pacientul.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?