CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Lifting Sprancene - ULTHERAPY & SOFTWAVE

Este o procedură aprobată de FDA dovedită clinic, pentru ridicarea sprâncenei, liftingul țesuturilor faciale si diminuarea bărbiei duble, stimulând colageno-geneza.

Liftingul sprâncenelor

Liftingul sprancenelor este o procedura estetica care are ca scop imbunatatirea aspectului fruntii si a zonei din jurul ochilor, precum si corectia nechirurgicala a pleoapei cazute. Presupune utilizarea ultrasunetelor microfocusate pentru a stimula productia de colagen in profunzime, ceea ce va determina ridicarea sprancenei si a pleoapei si va crea un aspect mai tanar și mai revigorat.

Există diverse metode de ridicare a sprâncenelor, iar cea mai bună pentru fiecare caz in parte depinde de nevoile și preferințele individuale.

Ultherapy și Sofwave sunt două proceduri non-invazive care pot ajuta la ridicarea sprâncenelor, corectarea pleoapelor cazute si reducerea ridurilor din zona fruntii si perioculare, rezultând un aspect mai tanar. 

Ultherapy

Ultherapy este un tratament non-invaziv cu ultrasunete care folosește energia concentrată pentru a stimula producția de colagen in profunzime, la nivelul sistemului musculo-aponevrotic superficial (SMAS). Este aprobat de FDA pentru liftingul sprâncenelor, precum și a altor zone ale fetei și gâtului. În timpul procedurii, medicul specialist va utiliza un transductor cu ultrasunete pentru a determina un efect de termocoagulare la o adancime situate intre 3-4,5 mm, care stimulează producția naturală de colagen a organismului. În timp, această producție de colagen ajută la ridicarea sprancenei și reducerea laxitatii pielii din zona tratata. Nu necesita pregatire pre-procedura si nu exista timp de recuperare.

Sofwave

este un alt tratament non-invaziv cu ultrasunete care stimulează producția de colagen în piele. Este aprobat de FDA pentru tratamentul liniilor fine și pentru redrea elasticitatii pielii, inclusive in jurul ochilor și la nivelul frunții. În timpul procedurii, medicul specialist va folosi un dispozitiv portabil care utilizeaza implusuri de ultrasunete dispuse paralel si care penetreaza pielea la 1,5 mm, adica la nivelul dermului. Această energie încălzește tesutul dermic, ceea ce declanșează răspunsul natural de vindecare al corpului și stimulează producția de colagen. În timp, această producție de colagen ajută si la ridicarea sprancenei si ameliorarea pielii din zona tratata, rezultând un aspect mai tânăr.

Atât Ultherapy, cât și Sofwave sunt considerate tratamente sigure și eficiente pentru liftingul sprâncenelor și sunt adesea folosite în combinație, dar pot fi asociate si cu alte proceduri estetice pentru rezultate mai spectaculoase.

Cu toate acestea, este important să consultați un dermatolog sau un chirurg estetician calificat și cu experiență pentru a determina cea mai bună metodă de ridicare a sprâncenelor pentru dvs. Medicul va putea să vă evalueze nevoile individuale și să vă recomande cel mai potrivit plan de tratament.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.