CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Marirea – Remodelarea Buzelor

Odată cu trecerea timpului sau din cauza factorilor genetici, buzele își pierd forma sau mărimea, și apar ridurile . Acest lucru se poate remedia cu ajutorul intervențiilor de mărire sau remodelare ce redau voluptozitatea, echilibrul și tinerețea buzelor.

Remodelarea buzelor

Buzele reprezintă punctul central de interes al feței, ceea ce le-a făcut, de-a lungul timpului și subiect de mare atenție pentru medicina estetică. În plus, ele nu sunt scutite de procesul îmbătrânirii și odată cu trecerea anilor sau din cauza factorilor genetici, buzele își modifică forma, își reduc mărimea, conturul devine mult mai slab definit și apar riduri în jurul gurii. Însă acest lucru se poate remedia cu ajutorul intervențiilor de augmentare sau remodelare ce redau voluptozitatea, echilibrul și tinerețea buzelor.

Pe lângă eficiența dovedită în tratamentul ridurilor, acidul hialuronic (proteină prezentă în mod natural în organism), este tratamentul principal pentru obținerea unor buze mai pline, mai conturate sau redefinite.

În timpul tratamentului, acidul hialuronic sub formă de gel este injectat în cantităţi mici, printr-o tehnică specială, cu un ac foarte fin. Procedura durează între 15 şi 40 de minute, iar rezultatele sunt imediate, obţinându-se un aspect natural care poate dura până la 18 luni.

Durata efectului tratamentului cu acid hialuronic prezintă variaţii individuale şi depinde de numeroşi factori, cum ar fi: structura pielii, stilul de viaţă, gradul de augmentare urmărit, tehnica de injectare. Experienţa indică faptul că retuşurile şi tratamentele ulterioare prelungesc durata efectului astfel că dacă după prima injectare, organismul metabolizează destul de repede acidul hialuronic injectat și majoritatea pacientelor doresc o reinjectare la aproximativ 6 luni, prin injectări succesive se ajunge la 1 an, 1 an și jumătate interval între injectări. 

Rata reacţiilor adverse ale injectărilor cu acid hialuronic la clinica Medispa este foarte redusă. Cu toate acestea, în urma injectării soluției, pot apărea: hipersensibilitate, eritem (roșeață) și prurit (mâncărime) temporare, mici hematoame, edem (mici umflături), precum și un efect slab de umplere sau, rareori, formarea de noduli sau migrarea acidului hialuronic.

Ca în orice injectare, există riscul asociat de infecție, minimizat de măsurile atente de dezinfecție, iar în cazul nefericit al formării de noduli sau migrarea acidului, injectarea substanței hialuronidază restabilește echilibrul facial. Un medic cu experiență în utilizarea fillerelor faciale nu doar vă va recomanda tratamentul cel mai potrivit dvs, dar va reuși și să minimizeze efectele secundare produse de acest tratament care este, în general, bine tolerat de organism.

Rulează videoul

Acid Hialuronic folosit în Clinica Medispa

Dezvoltată pe baza tehnologiei unice VYCROSS™, JUVÉDERM® este o soluție concepută special pentru a restabili cu succes volumul buzelor, un volum ce arată și se simte natural. Efectul este instant și de durată, produsul final fiind un gel foarte ușor, fin, maleabil și în același timp cu un grad de coeziune foarte ridicat. Spre deosebire de alte substante de umplere, JUVÉDERM® are un caracter mai puțin hidrofil, lucru ce îi permite să reducă la minim riscul de inflamare a zonei injectate.

JUVÉDERM® este singurul filler facial pe baza de acid hialuronic care și-a dovedit clinic efectul de până la 12 luni, după un singur tratament. Având în componență un plus de lidocaină, un anestezic ușor, procedura este cât se poate de confortabilă.

Gama JUVÉDERM® nu trebuie folosită în următoarele situații:

  • alergii severe sau au antecedente de anafilaxie
  • pacienți alergici la lidocaină sau la bacterii gram-pozitive (G+);
  • antecedente de cicatrizare defectuoasă-keloizi
  • sensibilitate la Acid Hialuronic
  • paciente însărcinate sau care alăptează

Siguranța și eficiența produsului JUVÉDERM® cu lidocaină nu a fost stabilită la pacienții sub 21 de ani. Pacienții care utilizează medicamente ce pot prelungi sângerarea (aspirină, ibuprofen) pot prezenta risc crescut de învinețire sau sângerare la locul de injectare.

Cu cea mai diversă gamă de fillere din lume, Restylane are peste 50 milioane de injectări de acid hialuronic, fiind și primele fillere cu acid hialuronic apărute pe piață.

Galderma a dezvoltat 2 tehnologii complementare: NASHA (geluri ferme menite pentru a obține structură și proiecție) și OBT (geluri mai flexibile, cu grade variate de cross-linkare, menite pentru conturare și volumizare și pentru zone dinamice).

Astfel, Restylane a dezvoltat o paletă extrem de diversă de produse bazate pe acid hialuronic, cu diverse consistențe și aplicații, în funcție de nevoile pacientului și de zona tratată.

Belotero®️ Intense oferă eficiență de umplere și rezultate care arată natural datorită elasticității echilibrate. Produsul asigură o capacitate optimă de umplere pentru rezultate predictibile, care arată natural, în acelasi timp, menținând o integrare excelentă a țesutului pentru minimizarea umflăturilor.

Plasticitatea ridicată facilitează o plasare ușoară a gelului după injectare. Forța ejectoare foarte scăzută conferă libertatea de a opera.

Eficacitatea Belotero Intense a fost demonstrată într-un studiu care a cuprins 149 de paciente și care a demonstrat rezultate de durată, fără a produce umflături.

Un alt studiu pentru evaluarea criteriilor de siguranță, prin investigarea reacțiilor intradermice după implantarea a 0.2 ml de filler dermic, nu a arătat nicio anormalitate și nicio reacție inflamatoare locală semnificativă după injectarea de Belotero®️ Intense.

Brandul Filorga este specializat în acid hialuronic fin, care poate fi injectat cu ușurință, oferind rapid un boost de volum și un contur mai bine definit.

Acidul hialuronic din fillere-le Filorga este un produs de calitate superioară. Fillerele sunt produse folosind biotehnologia de ultimă generație, fiind purificat în mai multe stagii consecutive, pentru a asigura performanță și rezultate optime.

Rezultatele injectării cu acidul hialuronic Filorga durează, în funcție de pacient, între trei și șase luni. Produsul este absorbit relativ încet de către țesut, ceea ce înseamnă că se pot face cu ușurință corecții, după injectare, pentru ca rezultatul final să fie exact ceea ce își dorește pacientul.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.