CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Clinica Medispa

Reintinerire Faciala Laser

Laserul fracțional CO2 este cea mai sigură și eficientă tehnologie pentru tratarea leziunilor de îmbătrânire ale pielii, riduri și tulburări de colorație. Acest tratament ajută la regenerarea celulară și la producerea de colagen, ceea ce duce la o piele mai tânără și mai elastică.

De ce reîntinerire cu ajutorul laserului?

Laserul fracțional CO2 este cea mai sigură și eficientă tehnologie pentru tratarea leziunilor de îmbătrânire ale pielii, riduri și tulburări de colorație. După terapia cu laser fracțional cu dioxid de carbon, textura, tonusul și aspectul pielii sunt vizibil îmbunătățite, iar petele roșii sau maro estompate.

Radiofrecvența folosește curentul electric la frecvența undelor radio, încălzind puternic dermul și hipodermul până în profunzime și producând efecte de întindere a pielii, conturare a zonei tratate și lifting, cu un efect major de estompare a ridurilor superficiale și profunde. 

Îmbătrânirea pielii este un proces generalizat, accentuat cu precădere în zonele expuse la soare. Cei mai importanți factori care predispun la apariția ridurilor sunt: fumatul, tipul de piele (fotodermotip), ereditatea, tipul de coafură și îmbrăcăminte, cât și expunerea ocupațională sau recreațională excesivă la soare.

Ridurile pot fi împărțite în două categorii: liniile fine, de suprafață și riduri brăzdate, de adâncime. Majoritatea produselor și procedurilor dermatocosmetice au efecte favorabile numai asupra celor superficiale (pretind că reduc ,,apariția liniilor fine”, ceea ce înseamnă că nu reduc, de fapt, ridurile deja prezente), pe când altele, realizate în clinicile de specialitate, le pot estompa cu succes și pe cele profunde.

Rejuvenarea cutanată cu laser

Laserul este un instrument foarte precis, ce furnizează un fascicul de lumină către suprafața pielii, până în straturile profunde. Principalul avantaj al tratamentului cu laser este controlul adâncimii de penetrare în straturile dermului (până la dermul reticular, dacă este necesar). Tratamentul cu laser stimulează producția unui nou strat de fibre de colagen în epiderm, cu efect regenerator, și nu determină leziuni termice ale marginilor, cum ar fi în cazul bisturiului. 

Laserul fracțional CO2 vaporizează celulele de la suprafața pielii îndepărtând majoritatea ridurilor medii și superficiale și având totodată un efect major asupra celor profunde. Este cel mai des utilizat tip de tratament laser.

Spre deosebire de alte lasere, Laserul fracțional CO2  permite o vindecare sau recuperare mai rapidă post-procedură, iar riscul cicatricilor determinate de o zonă mare de arsură sunt eliminate.

Zone tratate de laserul fracțional CO2

Procedura se poate efectua în zone specifice (perioral, periocular, buza superioară, frunte, obraji) sau pe întreaga suprafață a feței. De asemenea, cu laser se mai pot trata ridurile de pe mâini sau piept.

Laserul fracțional CO2 poate fi utilizat și pentru a reduce aspectul cicatricilor postacneice sau a altor imperfecțiuni ale pielii. Beneficiile includ, în afară de corectarea eficientă a ridurilor și a liniilor, tratarea cu success a pigmentării neuniforme, a petelor precanceroase, precum și o serie de imperfecțiuni printre sau leziuni benigne.

În timpul unui tratament cu Laser CO2 este utilizat un anestezic local pentru a ameliora potențialul disconfort. Dacă este tratată întreaga față, se poate utiliza și anestezia intravenoasă sau generală.

Datorită preciziei sale, sub îndrumarea unui medic specialist sau dermatolog, un tratament cu laser CO2 este foarte sigur.

Radiofrecvența

Pentru ridurile însoțite de laxitate cutanată se recomanda tratamentul de rejuvenare cu aparatul de radiofrecvență.

Radiofrecvența este o altă metodă noninvazivă de întinerire facială, bazată pe încălzirea țesutului folosind radiofrecvență și o sursă de lumină infraroșie. Tehnica este încă în curs de dezvoltare, dar rezultatele de până acum sugerează că astfel de tratamente sunt sigure și pot produce o îmbunătățire vizibilă și de durată (deși nu la fel de mult ca tehnicile chirurgicale de facelift). Procedura folosește curentul electric la frecvența undelor radio, încălzind puternic dermul și hipodermul până în profunzime și producând efecte de întindere a pielii, conturare a zonei tratate și lifting, cu un efect major de estompare a ridurilor superficiale și profunde. 

EXILIS ELITE - Radiofrecvență de ultimă generație

Sistemul inovativ nechirurgical de estetică Exilis Elite asigură rezultate măsurabile și de durată în terapia antiaging. Toate zonele pot fi tratate și îmbunătățite cu ușurință. De asemenea, tratamentul Exilis completează tratamentul anterior și post-operator tehnicii de liposucție invazivă, contribuind la reducerea țesutului adipos.

Exilis Elite este singurul sistem care acționează prin utilizarea simultană a radiofrecvenței cu încălzirea suprafeței tratate. Pentru a influența favorabil straturile superioare ale pielii, se utilizează doar încălzirea controlată ce contribuie la redefinirea pielii și a ridurilor fine. Astfel, Exilis susține țesutul de colagen pentru remodelarea, stimularea și consolidarea rețelei de colagen pentru relaxarea pielii și îmbunătățirea texturii.

Cum funcționează?

În timpul sesiunii, dispozitivul computerizat Exilis este dirijat pe zona de tratament. Când energia pătrunde în straturile profunde ale pielii, pacienții simt o ușoară senzație de căldură. Capacitatea de a concentra energia pe zone specifice și la adâncimea de penetrare dorită face ca dispozitivul Exilis să reprezinte o soluție estetică extrem de eficientă.

Exilis a fost testat în studii clinice și s-a dovedit a fi sigur și eficient. Acesta a fost aprobat de FDA în SUA pentru a fi utilizat în proceduri dermatologice si estetice, cu indicații pentru tratamentul non-invaziv al ridurilor și liniilor de expresie ale feței.

Exilis se recomandă tuturor pacienților cu vârsta cuprinsă între 25 și 70 de ani ce doresc o retușare cosmetică, în special a zonelor în care apar semnele de îmbătrânire sau persoanelor cu un stil de viață nesănătos și care nu au obținut rezultate cu alte tratamente. Tratamentul Exilis asigură o îmbunătățire cosmetică fără chirurgie.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?