CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Clinica Medispa

Reîntinerirea mâinilor

Semnele îmbătrânirii nu se instalează doar la nivelul tenului, gâtului și al decolteului. Pielea mâinilor oferă, de asemenea, indicii cu privire la vârsta noastră.

Semnele de îmbătrânire ale mâinilor

Semnele îmbătrânirii nu se instalează doar la nivelul tenului, gâtului și al decolteului. Pielea mâinilor oferă, de asemenea, indicii cu privire la vârsta noastră. Ba mai mult, venele proeminente, petele pigmentare și ridurile de la acest nivel vă pot adăuga câțiva ani la vârsta biologică, mai ales că pielea mâinilor e adesea neglijată când vine vorba de procedurile de înfrumusețare.

Există mai multe tratamente de rejuvenare a mâinilor de la lasere la injectabile, care îmbunătățesc calitatea și textura pielii, diminuând ridurile, petele și venele vizibile.

Tratamente laser

Pentru combinaţia pete pigmentare-riduri, soluţia optimă este tratamentul laser. Atât laserul fracțional cu CO2, cât și laserul Picoway oferă soluții eficiente pentru rejuvenarea mâinilor.

Astfel, puteți rezolva probleme precum ridurile fine și petele pigmentare, dar și îmbunătăți considerabil textura pielii.

Ambele aparate folosesc căldura pentru a activa mecanismul de autoreparare tisulară, iar pielea este stimulată să producă mai mult colagen. Fiecare şedinţă durează 15-30 de minute. Local, veți simți un disconfort minor (o usturime uşoară), iar în următoarele zile e posibil să observați o inflamare a zonei tratate şi o ușoară exfoliere a tegumentului. Pentru rezultate optime, sunt necesare 3-4 şedinţe, la un interval de 3-4 săptămâni.

Mezoterapia

Mezoterapia, un alt tratament eficient de rejuvenare a mâinilor, constă în injectarea cu un ac foarte fin la nivelul dermului a unui coktail compus din vitamine, antioxidanți, peptide, acid hialuronic. Acest tratament permite nu numai hidratarea imediată prin acid hialuronic ci, în timp, stimulează și sinteza de colagen pentru că oferă substratul necesar (colagenul e o proteină sintetizată din aminoacizi). Injecțiile cu acid hialuronic se practică după aplicarea unei creme anestezice.

Terapia durează aproximativ 30 min, dar la final se observă o diferență netă. Uneori pot apărea mici echimoze sau înroșirea pasageră a pielii. Pentru a minimiza riscul de echimoze (vânătăi) se recomandă întreruperea timp de câteva zile a terapiei orale pe bază de vitamine D, E, C, antiinflamatoare nesteroidiene (Ibuprofen, Ketonprofen) sau aspirină.

Biostimulatoarele de colagen

Substanțe precum acidul polilactic (Sculptra) sau hidroxiapatita de calciu (Radiesse) se injectează subcutanat cu ajutorul unei canule atraumatice și deși îmbunătățirea este vizibilă imediat după procedură prin restaurarea volumului, rezultatele continua să se îmbunătățească pe măsură ce aceste substanțe stimulează fibroblastul să sintetizeze colagen. Astfel obținem rezultate naturale, ce se mențin o perioadă îndelungată (până la 18 luni). Disconfortul este minor și aspectul mâinilor este vizibil întinerit prin aceste proceduri.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

Transformă aspectul îmbătrânit într-unul tânăr și plin de viață prin restaurarea volumetriei faciale. Tehnici personalizate non-invazive, ce adaugă volum, modelează și îmbunătățesc conturul feței .
× Cu ce te putem ajuta?