CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Clinica Medispa

Restaurarea volumetriei faciale

Trecerea anilor, radiațiile solare, fumatul și alți factori externi produc o serie de transformări atât la nivelul pielii, cât și a structurilor din profunzime.

Reducerea semnelor de îmbătrânire

Trecerea anilor, radiațiile solare, fumatul și alți factori externi produc o serie de transformări atât la nivelul pielii, cât și a structurilor din profunzime: țesutul gras se reduce, musculatura din jurul ochilor își pierde tonusul, țesutul osos își pierde din consistență și orbita devine tot mai largă, aparând cearcăne și efectul ”ochilor înfundați”.

Semnele de îmbătrânire cum ar fi obrajii brăzdați sau o bărbie lăsată pot adăuga ani în plus unei persoane. Volumul pomeților face ca V-ul feței să fie mai bine definit. Însă, odată cu înaintarea în vârstă aspectul proeminent al pomeților se atenuează prin pierderea în volum sau plenitudine, obrajii tinzând să coboare, să se lase.

Dorința de menținere a frumuseții împotriva trecerii anilor a generat o preocupare deosebită a medicilor esteticieni pentru restaurarea volumetriei faciale.

Restaurarea volumetriei faciale cu acid hialuronic

Produsul injectabil folosit cel mai adesea pentru restaurarea volumetriei faciale este acidul hialuronic. Având în vedere că a cunoscut o evoluţie în ceea ce priveşte fabricarea şi durata efectelor pe care le oferă, este folosit pe scară largă în ultimii ani. Este, de asemenea, tratament sigur, rapid și cu reacții adverse minime.

Acidul hialuronic poate fi folosit pentru remodelarea marginilor mandibulei inferioare, pentru pomeţi, obraji, tâmple, zona de sub ochi, bărbie şi în general oriunde este nevoie de adăugare de volum pentru modelarea formei feţei.

Corecteaza eficient, în manieră discretă și naturală, aspectul îmbătrânit și obosit al feței, prin mărirea volumului de țesut.

Injectările sunt insesizabile, iar acidul hialuronic se resoarbe uniform, în timp, țesutul revenind la forma inițială.

JUVEDERM VOLUMA™ este cel mai nou produs cu efect de umplere la nivel facial disponibil în familia de produse care conțin acid hialuronic de la JUVEDERM . Produsul combină colagen și elastină pentru a îmbunătăți structura pielii și elasticitatea si pentru  a crea un aspect cât mai natural.

Rezultatele sunt imediate, obținându-se un aspect natural care poate dura până la 18 luni.

Restaurarea volumetriei faciale cu Radiesse

Un produs revoluționar pentru restaurarea volumetriei faciale este Radiesse, implant injectabil compus din ioni de calciu și fosfat care se găsesc în mod natural în dinți și oase, 100% biocompatibil și biodegradabil. De asemenea, este non-toxic, non-cancerigen, non-alergenic şi non-antigenic. 

Radiesse este singurul produs care, conform studiilor medicale independente, face regenerare tisulară prin stimularea persistentă a producerii de colagen.

Cea mai severă instanță de control din domeniul medical, FDA, a aprobat acest tratament drept: “Soft tissue rejuvenation for all the body”. De altfel, este unicul implant din lume cu 2 aprobări FDA.

Avantajele tratamentului Radiesse:

  • utilizat ca și filler tratează de două ori mai multe riduri decât acidul hialuronic sau o cantitate similară de colagen
  • un tratament non-chirurgical, simplu şi sigur, de înfrumuseţare, corectare şi contur
  • efectul produsului este de durată, mai exact 18 -24 luni
  • produsul are cel mai bun raport calculat în funcție de scorul cost/an, atât în privința prețului substanței, cât și al costului intervenției medicale
  • Radiesse este fillerul ideal pentru riduri adânci, ridurile nazolabiale, pentru bărbie, nas, mâini, pomeți și buze.

 

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

Transformă aspectul îmbătrânit într-unul tânăr și plin de viață prin restaurarea volumetriei faciale. Tehnici personalizate non-invazive, ce adaugă volum, modelează și îmbunătățesc conturul feței .
× Cu ce te putem ajuta?