CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Clinica Medispa

Ștergerea Tatuajelor cu Laser

Îndepărtarea tatuajelor cu laserul PicoWay este, la ora actuala, cea mai eficienta și mai sigura modalitate de a elimina tatuajele.

Cum se îndepărtează tatuajele?

Îndepărtarea tatuajelor cu laserul PicoWay este, la ora actuala, cea mai eficienta și mai sigura modalitate de a elimina tatuajele. PicoWay este un laser care utilizează impulsuri ultrascurte de energie, de ordinul picosecundelor, pentru a fragmenta particulele de pigment din piele. Ulterior, acestea vor fi preluate de sistemul limfatic si eliminate lent din organism.

În comparație cu alte metode de îndepărtare a tatuajelor, inclusiv alte lasere care utilizeaza picosecunde, laserul PicoWay este mai precis, mai puțin dureros și mai eficient, chiar si în îndepărtarea pigmenților mai dificil de eliminat, precum verde și albastru. 

Energia laserului este livrată în picosecunde, ceea ce este mult mai rapid decât laserele tradiționale cu nanosecunde (Q-Switched). In plus, ne bazam pe efectul fotoacustic, nu pe cel fototermic pentru a fragmenta pigmentul. Astfel ne asiguram ca tesuturile nu sunt incalzite excesiv si minimizam atat riscul de cicatrici, cat si perioada de recuperare.

Laserul PicoWay

Laserul PicoWay este potrivit pentru îndepărtarea tuturor tipurilor de tatuaje, inclusiv a celor întunecate, încăpățânate și multicolore și poate fi folosit pe toate tipurile de piele. Numărul de tratamente necesare depinde de mărimea, locația și culoarea tatuajului, precum și de tipul de piele și de răspunsul la tratament al individului.

În mod obișnuit, majoritatea tatuajelor necesită între 4 și 8 tratamente, fiecare sesiune fiind distanțată la minim 8 săptămâni, pentru a-i da corpului suficient timp să îndepărteze particulele de pigment fragmentate.

Unul dintre avantajele îndepărtării tatuajelor cu laserul Picoway este siguranta pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru fototipurile mai închise, care pot fi predispuse la cicatrici prin metodele tradiționale de îndepărtare a tatuajelor.

Deși îndepărtarea tatuajelor cu laserul Picoway este în general sigură și eficientă, poate provoca un anumit disconfort în timpul procesului de tratament. Pacienții pot experimenta o senzație de usturime in timpul tratamentului, urmate de eritem (roșeață) și edem (umflatura) în zona tratată. Cu toate acestea, efectele secundare sunt de obicei ușoare și se remit rapid, perioada de recuperare post-procedura fiind scurta.

Îndepărtarea tatuajelor cu laserul Picoway implica o tehnologie avansată care oferă o modalitate sigură și eficientă de a elimina tatuajele nedorite, cu efecte secundare minime. Este important să consultați un medic specialist autorizat și cu experiență în îndepărtarea tatuajelor cu laser pentru a determina dacă acest tratament este potrivit pentru dvs.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

Transformă aspectul îmbătrânit într-unul tânăr și plin de viață prin restaurarea volumetriei faciale. Tehnici personalizate non-invazive, ce adaugă volum, modelează și îmbunătățesc conturul feței .
× Cu ce te putem ajuta?