CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Tratamente Laser Pico, CO2, Q Switched

Laserul fracțional CO2 este cea mai sigură și eficientă tehnologie pentru tratarea leziunilor de îmbătrânire ale pielii, riduri și tulburări de colorație. Acest tratament ajută la regenerarea celulară și la producerea de colagen, ceea ce duce la o piele mai tânără și mai elastică.

Tratamentele laser

Utilizarea tratamentelor laser pentru rejuvenare (intinerire) a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani și există mai multe tipuri de lasere care sunt utilizate în acest scop. Deosebit de eficiente sunt laserele PicoWay, CO2 și Q-switched, dar si radiofrecventa. Desi principiul de functionare al fiecaruia dintre aceste dispozitive este diferit, toate stimuleaza intr-o anumita masura productia de colagen si amelioreaza textura si calitatea pielii.

Laserul PicoWay

Laserul PicoWay emite impulsuri ultrascurte de energie (livrate in picosecunde) pentru a fragmenta si indeparta pigmentul nedorit (pete pigmentare de orice fel) și pentru a stimula producția de colagen în piele. Acest laser este deosebit de eficient în tratarea petelor de vârstă, a petelor solare și a cicatricilor dupa acne, dar poate fi utilizat si pentru efectul sau de rejuvenare. De asemenea, este suficient de blând pentru a fi utilizat pe toate tipurile de piele și are un timp de recuperare foarte scurt.

Laserul cu CO2

Laserul cu CO2, pe de altă parte, este un tip de laser care folosește căldura pentru a îndepărta straturile superioare ale pielii deteriorate și pentru a stimula producția de colagen. Prin “fractionarea” fasciculului principal in mai multe fascicule punctiforme, generam microleziuni in locul unde laserul penetreaza pielea. Aceste microleziuni stimuleaza intr-o maniera atent controlata proprietatile reparatorii ale pielii, prin productie masiva de colagen. Prin urmare, acest laser este deosebit de eficient în tratarea ridurilor profunde, a cicatricilor dupa acnee și a daunelor solare. Colagenul sintetizat masiv contribuie si la reducerea dimensiunii porilor si amelioreaza tonusul pielii. Totusi, trebuie specificat ca aceasta procedura necesită un timp de recuperare mai lung și, în general, e mai putin recomandat persoanelor cu tonuri de piele mai închise.

Laserul Q-switched

Laserul Q-switched este un tip de laser care emite impulsuri de lumină de înaltă energie, cu o durata foarte scurta, de ordinul nanosecundelor, pentru a distruge pigmentul nedorit și pentru a stimula producția de colagen în piele. Acest laser este eficient în tratarea hiperpigmentării in general si in scop de rejuvenare. De asemenea, este suficient de blând pentru a fi utilizat pe toate tipurile de piele.

În general, tratamentele laser pentru întinerire ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii prin reducerea semnelor de îmbătrânire, îmbunătățirea texturii și tonusului pielii, reducerea dimensiunii porilor și estomparea cicatricilor și petelor pigmentare. Cu toate acestea, este important de reținut că eficacitatea tratamentelor laser va varia în funcție de tipul de piele al individului, de severitatea problemelor sale și de laserul specific utilizat. Se recomandă să consultați un dermatolog sau un medic estetician autorizat și cu experiență pentru a determina cel mai bun plan de tratament pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.