CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Cuperoza/ Rozacee Tratament Laser

Cuperoza / rozaceea este o afecțiune cronică a pielii care afectează fața și provoacă roșeață și vase
de sânge vizibile pe față, gât și decolteu.

Tratamentul laser pentru Cuperoza/Rozacee

Cuperoza / rozaceea este o afecțiune cronică a pielii care afectează fața și provoacă roșeață și vase de sânge vizibile pe față, gât și decolteu. Tratamentul cu laser VBeam este o opțiune sigură și eficientă pentru reducerea înroșirii și a vaselor de sânge vizibile asociate cu rozacee.

Terapia cu laser Vbeam este un tratament non-invaziv care folosește un laser specializat pentru a viza vasele de sânge din piele. Laserul emite un impuls de lumină care este absorbit de vasele de sânge, făcându-le să se micșoreze și să dispară.

Tratamentul este, de asemenea, relativ nedureros și are un timp scurt de recuperare, permițând pacienților să revină la activitățile lor normale rapid după tratament. Imediat după procedură, pielea este ușor mai roșie și există un ușor edem (umflătură), care remite total în câteva zile.

Rulează videoul

Laserul Vbeam este conceput special pentru a trata roșeața și leziunile vasculare, făcându-l un tratament ideal pentru rozacee. Poate fi folosit pe toate tipurile de piele și este în general bine tolerat.

În timpul procedurii, pacientul poate simți o ușoară senzație de usturime, dar nu există o durere semnificativă. Tratamentul durează de obicei aproximativ 30 de minute, iar pacienții se pot întoarce la activitățile zilnice imediat după procedură.

Majoritatea pacienților necesită mai multe tratamente cu laser pentru a obține rezultate optime.

Numărul de tratamente necesare depinde de severitatea rozaceei și de răspunsul individual al pacientului la tratament.

Pe lângă reducerea semnificativă a roșeței și a vaselor de sânge vizibile, laserul îmbunătățeste și aspectul general al pielii prin sinteză de colagen și are un impact major asupra calității vieții pacientului.

Cu toate acestea, este important să consultați un dermatolog pentru a determina dacă terapia cu laser Vbeam este potrivită pentru dvs. și pentru a discuta eventualele riscuri sau efecte secundare asociate tratamentului

Tratamentul cu laser VBeam nu este recomandat femeilor însărcinate sau  persoanelor cu anumite afecțiuni medicale, cum ar fi infecții active ale pielii.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?