CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Papiloame & Siringoame Tratament Laser Co2

Papiloamele și siringoamele sunt două tipuri diferite de leziuni ale pielii care pot apărea pe mai multe părți ale corpului, inclusiv pe față. Deși nu sunt de obicei periculoase, pot fi inestetice și deranjante pentru unii oameni.

Tratarea Papiloamelor & Siringoamelor

Papiloamele și siringoamele sunt două tipuri diferite de leziuni ale pielii care pot apărea pe mai multe părți ale corpului, inclusiv pe față. Deși nu sunt de obicei periculoase, pot fi inestetice și deranjante pentru unii oameni.

Papiloamele sunt excrescențe mici, moi și asemănătoare negilor, care sunt cauzate de un virus. Ele pot apărea oriunde pe corp, dar se găsesc cel mai frecvent la nivelul pliurilor (gât, axile, inghinal), însă pot apărea și pe față sau pe mâini. Siringoamele, pe de altă parte, sunt tumori mici, benigne ale glandelor sudoripare, care se găsesc de obicei în jurul ochilor și la nivelul obrajilor.

Rulează videoul

Tratamentul cu laser CO2 este o modalitate precisă și eficientă de a elimina atât papiloamele, cât și siringoamele. Laserul funcționează prin vaporizarea țesutului vizat, ceea ce îl face să se desprindă și leziunea să fie treptat eliminată, strat cu strat. Laserul cu CO2 funcționează prin emiterea unui fascicul de lumină focalizat care este absorbit de apă din celulele excrescentelor, făcându-le să se încălzească și să se vaporizeze. Acest proces este relativ rapid și nu necesită nicio incizie, ceea ce înseamnă că există cicatrici minime.

În timpul procedurii, zona afectată este amorțită cu un anestezic local aplicat anterior, iar laserul este acționat în impulsuri scurte. În funcție de mărimea și locația leziunilor, tratamentul poate dura de la câteva minute la o oră. Ulterior, pacienții se pot aștepta la roșeață, mici umflături, uneori și mici cruste, care de obicei dispar în câteva zile.

Beneficiile tratamentului cu laser CO2 includ cicatrici minime, timp de recuperare mai scurt și abilitatea de a trata mai multe excrescențe simultan. Cu toate acestea, există unele riscuri potențiale asociate cu procedura, inclusiv înroșirea temporară, umflarea și crusta.

Dacă vă gândiți la terapia cu laser CO2 pentru papiloame sau siringoame, este important să vă consultați cu un dermatolog pentru a determina dacă această este cea mai bună opțiune de tratament pentru dumneavoastră. Specialiștii noștri vă pot ajută să înțelegeți potențialele riscuri și beneficii ale procedurii și să creați un plan de tratament care este adaptat nevoilor dumneavoastră
specifice.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?