CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Tratament Laser Angioame & Stelute Vasculare

Angioamele sunt tumori benigne care apar din cauza creșterii anormale a vaselor de sânge. Steluțele vasculare sunt vase de sânge dilatate, roșii sau violete, asemănătoare unui păianjen, care pot apărea în special pe față și pe picioare.

Tratarea Angioamelor și Steluțelor vasculare

Angioamele sunt tumori benigne care apar din cauza creșterii anormale a vaselor de sânge. Ele pot apărea oriunde pe corp. Steluțele vasculare sunt vase de sânge dilatate, roșii sau violete, asemănătoare unui păianjen, care pot apărea în special pe față și pe picioare.

Există mai multe opțiuni de tratament disponibile pentru leziunile vasculare, în funcție de dimensiunea, localizarea și severitatea lor.

Rulează videoul

Laserul Vbeam este un tip de laser Pulsed Dye care poate fi utilizat pentru a trata o varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv angioame și steluțe vasculare.

Laserul Vbeam funcționează prin țintirea vaselor de sânge din piele cu impulsuri de lumină cu o lungime de undă de 595nm. Lumina este absorbită de Hemoglobină din vasele de sânge, determinându-le să se încălzească și în cele din urmă să dispară. În timp, vasele de sânge distruse sunt reabsorbite de organism, reducând dimesiunea angioamelor sau stelutelor vasculare chiar după prima ședința.

Laserul Vbeam este considerat unul dintre cele mai bune tratamente pentru angioame și steluțe vasculare, deoarece este non-invaziv, nu necesită timp de recuperare și are un risc scăzut de efecte secundare. Imediat după tratament, zona tratată este mai închisă la culoare (roșie-violacee) și mai edematiata, aspect care remite de obicei în 3-7 zile. Cu toate acestea, numărul de tratamente necesare poate varia în funcție de dimensiunea și localizarea leziunilor, precum și de tipul și starea pielii individului.

Este important de reținut că tratamentul cu laser Vbeam poate să nu fie potrivit pentru toată lumea, în special pentru cei cu fototipuri mai închise sau anumite afecțiuni medicale. Înainte de a fi supus oricărui tratament laser, se recomandă să consultați un dermatolog sau un specialist laser pentru a determina dacă este tratamentul potrivit pentru starea dumneavoastră specifică a pielii.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.