CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Tratament Laser Venectazii & Vase Sparte

Venectaziile, cunoscute și sub numele de vene tip “pânză de păianjen”, sunt vase de sânge mici, dilatate, care sunt vizibile prin transparență pielii, de obicei pe picioare sau pe față.

Tratarea Venectaziilor și Vaselor sparte

Venectaziile, cunoscute și sub numele de vene tip “pânză de păianjen”, sunt vase de sânge mici, dilatate, care sunt vizibile prin transparență pielii, de obicei pe picioare sau pe față.

Laserele Nd:YAG și Pulsed Dye (PDL), cum ar fi laserul Vbeam, sunt două tipuri de lasere care sunt adesea folosite pentru a trata venectaziile.

Laserul Nd:YAG, cu lungimea de undă de 1064 nm emite o lumină care pătrunde mai adânc în piele și este deosebit de eficient în tratarea venectaziilor de culoare albastru-violacee și dimensiuni medii.

Laserul Vbeam, pe de altă parte, are o lungime de undă de 595 nm, absorbită de Hemoglobina din vasele de sânge mai superficiale din piele, făcându-le să se micșoreze și, în cele din urmă, să dispară. Acest proces este cunoscut sub denumirea de fototermoliză selectivă. Laserul Vbeam este deosebit de eficient în tratarea venelor mai mici și a roșetii.

Rulează videoul

Laserele vasculare reprezintă o opțiune de tratament non-invazivă care, de obicei, nu necesită timp de recuperare. Post-procedura, zona tratată e mai roșie, ușor edematiata și sunt posibile mici vânătăi, care remit în câteva zile.

În timpul tratamentului laser, fascicolul este îndreptat către vene sau zonele afectate ale pielii, iar energia eliberată de laser este absorbită de vasele de sânge. Căldura emisă face că pereții vaselor de sânge să fie fragmentați, iar vasul de sânge să dispară. Tratamentul se efectuează de obicei fără anestezie, iar pacienții pot experimenta un oarecare disconfort sau o senzație de furnicături în timpul procedurii.

Tratamentul venectaziilor cu laser VBeam implică de obicei mai multe sesiuni distanțate pe câteva săptămâni sau luni. Numărul de ședințe necesare depinde de severitatea afecțiunii și de dimensiunea zonei care este tratată.

În general, laserele VBeam și Nd-Yag sunt o opțiune de tratament sigură și eficientă pentru venectazii și vene tip ‘pânză de păianjen’. Este important să consultați un dermatolog sau un estetician calificat și cu experiență pentru a determina dacă acest tratament este potrivit pentru dvs. și pentru a discuta eventualele riscuri sau efecte secundare.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?