CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Tratament Vergeturi Albe & Rosii

Terapie laser

Tratamentul vergeturilor la Clinica Medispa

Atunci când vergeturile sunt încă de culoare roşie, laserele pot fi foarte eficiente în reducerea aspectului de roşeaţă şi oprirea inflamării. Laserul V Beam Prima este cel mai potrivit tratament în cazul vergeturilor roșii. Acesta nu doar că ameliorează aspectul inestic, însă oprește și progresia rupturii țesutului conjunctiv.

Rulează videoul

Atunci când vergeturile devin albe, este recomandată terapia cu Laser fractional cu CO2, datorită căreia se obțin rezultate bune într-o perioadă scurtă de timp. Laserul cu CO2 permite chirurgului estetician sau dermatologului să efectueze proceduri ce elimină imperfecțiunile de la nivelul pielii, prin distrugerea straturilor profunde ale pielii deteriorate, regenerând astfel pielea sănătoasă.

Vergeturile mai pot fi ameliorate și cu ajutorul gelurilor siliconate, peoduselor pe bază de tretinoin, peeling-urior chimice sau mezoterapiei.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?