CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Veruca Vulgara - Tratament Laser Vbeam, Co2

Veruca vulgară (cunoscută că neg în vorbirea comună) este o afecțiune a pielii cauzată de virusul papiloma uman (HPV). De obicei, apare sub formă de umflături mici, de culoare roz, adesea cu o suprafață aspră, albicioasă.

Tratamente laser Veruca Vulgara

Veruca vulgară (cunoscută că neg în vorbirea comună) este o afecțiune a pielii cauzată de virusul papiloma uman (HPV). De obicei, apare sub formă de umflături mici, de culoare roz, adesea cu o suprafață aspră, albicioasă. În timp ce majoritatea cazurilor de veruci vulgare sunt inofensive, unele pot fi persistente, dureroase sau deranjante din punct de vedere estetic.

Tratamentele laser precum laserul CO2 și laserul Vbeam pot fi foarte eficiente în îndepărtarea
verucilor.

Tratamentul cu laser Vbeam este o opțiune eficientă pentru veruci, precum și pentru alte afecțiuni ale pielii, cum ar fi rozaceea, venele și cicatricile. Laserul Vbeam este un laser Pulsed Dye, care folosește un colorant special pentru a viza vasele de sânge din piele, inclusive vasele de sânge care “hrănesc” veruca. Tratamentul este de obicei mai puțin invaziv decât tratamentul cu laser CO2, iar
pacienții pot reveni la activitățile lor normale imediat după procedura.

Tratamentul cu laser CO2 este o altă opțiune pentru îndepărtarea verucilor vulgare. Laserul emite un fascicul de lumină focalizat care vaporizează țesutul afectat, îndepărtând efectiv veruca. Tratamentul cu laser CO2 este în general sigur și eficient, dar poate provoca un oarecare disconfort și poate necesită câteva zile de pauză pentru vindecare.

Atât tratamentele cu laser CO2, cât și Vbeam pentru veruci vulgare trebuie efectuate de un dermatolog calificat, specialist în laser. Este important să discutați cu medicul dumneavoastră despre riscurile și beneficiile fiecărui tratament pentru a determina care opțiune este cea mai bună pentru dvs.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?