CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Epilare Definitivă Bărbați

GentleMax Pro utilizează o tehnologie laser precisă care vizează foliculii de păr cu o acuratețe remarcabilă.

Beneficiile epilării cu laser GentleMax Pro pentru bărbați

1. Precizie și eficacitate:

GentleMax Pro utilizează o tehnologie laser precisă care vizează foliculii de păr cu o acuratețe remarcabilă. Acest lucru are ca rezultat o îndepărtare eficientă a părului, ceea ce o face deosebit de benefică pentru bărbații care doresc o piele îngrijită.

2. Viteză și eficiență:

Unul dintre principalele avantaje ale GentleMax Pro este capacitatea sa de o oferi un tratament rapid. Acest lucru permite ca zone mai mari, cum ar fi spatele sau pieptul, să fie tratate într-un timp relativ scurt.

3. Disconfort redus:

 În comparație cu metodele tradiționale de îndepărtare a părului, cum ar fi epilarea cu ceară sau lama de ras, GentleMax Pro oferă o experiență mult mai confortabilă. Tehnologia sa avansată de răcire ajută la minimizarea disconfortului și la protejarea pielii din jur, asigurând o procedură relativ fără durere.

4. Potrivit pentru toate tipurile de piele:

GentleMax Pro este proiectat pentru a se adapta la o gamă largă de tonuri de piele și tipuri de păr. Această versatilitate îl face o alegere excelentă pentru bărbații cu texturi și culori variate de păr, permițându-le să obțină rezultate optime.

5. Rezultate de lungă durată:

Unul dintre cele mai semnificative beneficii ale epilarii cu laser GentleMax Pro este efectul său de lungă durată.

6. Fire de păr sub piele/ folicultă tratată:

Firele de păr crescute sub piele pot fii o problemă comună pentru bărbați, în special în zonele în care rasul este frecvent. Epilarea cu laser cu GentleMax Pro duce la o piele mai netedă, fără iritații.

Rulează videoul

Zone ideale pentru epilarea definitivă

  • Piept
  • Spate
  • Gât
  • Zona inghinală
  • Sub braț

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?