CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Epilare Laser Nd:Yag

Cel mai mare avantaj al Laserului Nd:Yag este faptul că, în comparaţie cu alte lasere, poate fi folosit pentru toate tipurile de piele.

De ce Epilare Laser cu Nd:Yag?

Cel mai mare avantaj al Laserului Nd:Yag este faptul că, în comparaţie cu alte lasere, poate fi folosit pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea închisă la culoare.  Este recomandat cu precădere pentru a trata zone mai mici precum regiunea facială, regiunea axilară sau regiunea inghinală. Poate fi utilizat şi pentru membrele superioare şi inferioare, dar preferabil pe suprafeţe mai mici. Nu este o metodă indicată pentru suprafeţe foarte mari.

Laserul este un dispozitiv medical care dirijează lumina de mare intensitate direct asupra anumitor celule din rădăcina firului de păr, fără a leza însă ţesuturile din jur. Acest principiu determină fie dispariţia firului de par sau provoacă încetinirea creşterii, firul fiind mai subţire, mai fin şi decolorat. Este o pocedura simplă, sigură şi eficientă.

Laserul ND:Yag are o lungime de unda de 1064 nm si, spre deosebire de dispozitivul IPL, acţionează asupra majoritatății tipurilor de păr, indiferent de culoarea lor. Avantajul laserului este că poate fi setat astfel încât să acţioneze la o profunzime bine determinată.

Laserul ND:Yag cu pulsaţie lungă poate fi folosit cu uşurinţă pentru orice tip de piele, inclusiv cea inchisa la culoare. Posibilitatea repetării procedurilor la distanţe mici de timp, face ca zonele extinse ale corpului să poată fi tratate rapid.

Pe parcursul tratamentului, veţi simţi o senzatie de înţepătura, dar aceasta nu va depăşi durerea unui epilat obişnuit. În tot acest timp veţi avea ochii acoperiţi cu ochelari de protecţie şi se recomandă să îi ţineţi închişi, mai ales când se lucrează la nivelul feţei.

După intervenţie, există posibilitatea apariţiei unor zone roşii, eventual uşor edemațiate sau, în rare cazuri, mici flictene (vezicule cu conţinut transparent). Acestea vor dispărea de la sine în 1-2 zile, maxim 1 săptămână. După tratament este necesara evitarea expunerii la soare.

Comparativ cu alte lasere, eficiența acestui laser este mai redusă asupra părului cărunt sau deschis la culoare.

Un tratament complet va cuprinde minim 6 şedinţe, programate la interval de 4-12 săptămâni. După finalizarea tratamentului va exista un interval lung de câţiva ani, până când vor fi necesare eventuale noi şedinţe.

Rulează videoul

Caracteristicile laserului ND:YAG

  • Lungimea de undă: 1064nm
  • Repetiţie rate: până la 10 Hz
  • Intervalul dintre impulsuri: 10-50 ms
  • Aria tratată: 3-5 mm
  • Fluenţă: 20-100

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?