CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Amplificarea Zonelor Erogene Punctului “G”

Punctul G, sau punctul Grafenberg, este o zonă extrem de sensibilă situată pe peretele vaginal anterior (față).

Ce este Punctul "G"?

Punctul G, sau punctul Grafenberg, este o zonă extrem de sensibilă situată pe peretele vaginal anterior (față). Se crede că este o zonă erogenă care, atunci când este stimulată, poate duce la o plăcere sexuală intensă și chiar la orgasm la unii indivizi.

Proceduri

G-Shot și O-Shot sunt două proceduri care urmăresc amplificarea zonelor erogene ale punctului G și, respectiv, clitorisului. Aceste proceduri implică injectarea fie de acid hialuronic (HA) fie de plasmă bogată în trombocite (PRP) în zona vaginală.

Acidul hialuronic este o substanță care apare în mod natural în organism și este folosită în mod obișnuit în procedurile cosmetice pentru a adăuga volum și a netezi ridurile. Când este injectat în peretele vaginal, se crede că crește dimensiunea și sensibilitatea punctului G, ceea ce duce la o plăcere sexuală sporită.

Plasma bogată în trombocite(PRP) este o substanță derivată din sângele propriu al unei persoane, care conține concentrații mari de factori de creștere.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?