CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Depigmentare Zona Intimă – CO2, PicoWay, Peeling Chimic

Depigmentarea în zona intimă se referă la procesul de reducere a pigmentării sau colorării pielii în zone precum organele genitale, anus sau zonele înconjurătoare.

Tratamente depigmentare

Această procedură este adesea căutată de persoanele care doresc să abordeze probleme precum hiperpigmentarea, nuanța neuniformă a pielii sau pete întunecate în aceste zone intime.

Tratamentul cu laser CO2, tratamentul cu laser PicoWay și peelingurile chimice sunt câteva dintre metodele frecvent utilizate pentru tratamentul depigmentării în zona intimă. 

Utilizează un laser cu energie ridicată pentru a viza și îndepărta straturile superficiale ale pielii. Funcționează prin furnizarea de impulsuri scurte de lumină care vaporizează celulele pielii deteriorate și stimulează producerea de celule noi, sănătoase ale pielii. Acest tratament poate fi eficient pentru depigmentarea zonei intime prin îndepărtarea stratului exterior al pielii pigmentate, promovând întinerirea pielii și îmbunătățind tonusul general al pielii.

Este o tehnologie relativ mai nouă care utilizează impulsuri ultrascurte de picosecundă de lumină laser pentru a viza pigmentul din piele. Funcționează prin furnizarea de explozii intense de energie care spulberă celulele pigmentate în particule minuscule. Sistemul imunitar al organismului elimină apoi în mod natural aceste particule în timp. Tratamentul cu laser PicoWay poate fi eficient pentru depigmentarea zonei intime prin descompunerea excesului de pigment și permițând organismului să-l elimine treptat.

Implică aplicarea unei soluții chimice pe piele, care determină exfolierea controlată și regenerarea de noi celule ale pielii. În cazul depigmentării, peelingurile chimice cu ingrediente specifice, cum ar fi alfa hidroxiacizi (AHA), precum acidul glicolic sau acidul lactic, sau betahidroxiacizii (BHA), precum acidul salicilic, pot ajuta la luminarea zonelor pigmentate. Procesul de peeling îndepărtează straturile superficiale ale pielii pigmentate, dezvăluind piele nouă, mai deschisă dedesubt.

Rezulate și precauții

Este important de menționat că procedurile de depigmentare în zona intimă trebuie efectuate numai de către profesioniști instruiți, precum dermatologi sau chirurgi plastici, care au experiență în tratarea zonelor sensibile. Ei vă vor evalua preocupările specifice, vă vor evalua tipul de piele și vă vor recomanda cea mai potrivită opțiune de tratament în funcție de nevoile dvs.

Înainte de a fi supus oricărei proceduri de depigmentare, este esențial să consultați un medic calificat care vă poate evalua pielea și istoricul medical, să vă explice riscurile și beneficiile potențiale și să vă ofere instrucțiuni adecvate de îngrijire ulterioară. În plus, este esențial să urmați recomandările de îngrijire post-tratament, inclusiv protejarea zonei tratate de expunerea la soare și utilizarea produselor de îngrijire a pielii recomandate pentru a menține rezultatele și a minimiza riscul de complicații.

Rețineți că rezultatele individuale pot varia și este esențial să aveți așteptări realiste cu privire la rezultatul procedurii.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.