CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Reeducare Perineala

Sarcina, fluctuatiile in greutate, modificarile ale statusului hormonal fac ca acesta sa isi piarda din rezistenta si apar modificari care, in timp, pot duce la incontinenta urinara si/ sau prolaps genital.

De ce este nevoie de Reeducare Perineala?

D-a lungul vietii unei femei plaseul sau pelvin este expus multor eforturi. Sarcina, fluctuatiile in greutate, modificarile ale statusului hormonal fac ca acesta sa isi piarda din rezistenta si apar modificari care, in timp, pot duce la incontinenta urinara si/ sau prolaps genital.

Din acest motiv se recomanda ca toate femeile sa beneficieze de reeducare perineala dupa nastere si la primele semne de incontinenta/ prolaps.

Fotoliul Emsella este cea mai confortabila metoda de a exersa si reeduca planseul pelvin. Aceasta tehnica foloseste unde electromagnetice pentru a stimula musculatura perineala. In timpul unei sesiune se exercita cateva mii de exercitii Kegel-like. Unul dintre avantajele acestei tehnici este ca pacienta ramane imbracata pe toata durata procedurii

Cum stii daca esti o candidata pentru tratamentul cu Emsella?

  • Pierzi urina la tuse, stranut sau in timp ce faci sport?
  • Trebuie sa mergi des la toaleta ?
  • Ai avut minim o sarcina dusa la termen ?
  • Ai tulburari de dinamica a relatiei de cuplu ?
  • Daca ai raspuns afirmativ la macar una dinre intrebarile de mai sus, ar trebui sa beneficiezi de tratamentul Emsella.

Emsella este primul dispozitiv de acets fel aprobat de FDA si studiile efectuate descriu o rata de 95% de satisfactie darorita ameliorarii sau disparitiei simptomelor.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?