CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Reîntinerirea Laser Intra Vaginală

Întinerirea cu laserCO2 intra-vaginală este o procedură non-chirurgicală care utilizează tehnologia laser pentru a întineri și a strânge canalul vaginal. 

Ce implică tratatamentul laser Intra Vaginal?

Întinerirea cu laserCO2 intra-vaginală este o procedură non-chirurgicală care utilizează tehnologia laser pentru a întineri și a strânge canalul vaginal. Acest tratament este cunoscut și sub denumirea de terapie cu laser vaginală sau întinerire vaginală cu laser.

Procedura implică utilizarea unui dispozitiv laser care emite un fascicul de energie controlat în țesutul vaginal. Această energie stimulează producția de colagen, care este o proteină care oferă structură și sprijin țesutului. Ca rezultat, țesutul vaginal devine mai ferm și mai strâns, ceea ce poate îmbunătăți satisfacția sexuală și poate reduce simptomele de laxitate vaginală, uscăciune și incontinență urinară.

Întinerirea cu laser intra-vaginală este de obicei efectuată în cabinetul unui medic și durează aproximativ 10-20 de minute. Procedura este minim invazivă și majoritatea femeilor raportează puțin sau deloc disconfort în timpul sau după tratament. Cu toate acestea, unele femei pot experimenta un ușor disconfort, umflare sau pete după procedură.

Riscuri

În timp ce întinerirea cu laser intra-vaginală este în general considerată sigură, există unele riscuri potențiale și efecte secundare asociate cu procedura. Acestea includ iritația vaginală, infecția, sângerarea și durerea în timpul actului sexual. În plus, efectele pe termen lung ale tratamentului nu sunt încă pe deplin înțelese și sunt necesare mai multe cercetări pentru a determina eficacitatea și siguranța acestuia.

Este important de reținut că întinerirea cu laser intra-vaginală nu este recomandată tuturor. Femeile care sunt însărcinate sau care alăptează, au infecții vaginale active sau BTS sau au antecedente de anumite afecțiuni medicale pot să nu fie candidate bune pentru procedură. Este esențial să vă consultați cu un medic ginecolog pentru a determina dacă întinerirea cu laser intra-vaginală este potrivită pentru dvs.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.