CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Tratament AH pentru Rejuvenearea Vaginală

Acidul hialuronic (HA) este o substanță care apare în mod natural în organism și se găsește în concentrații mari în piele, articulații și alte țesuturi.

Ce este tratamentul cu acid hialuronic?

În ginecologia estetică, tratamentul HA implică injectarea acidului hialuronic în țesutul vaginal pentru a-i îmbunătăți tonusul, textura și hidratarea.

Tratamentul este cunoscut și sub denumirea de tratament de întinerire vaginală sau de umplere vaginală și are ca scop îmbunătățirea aspectului și a funcției vaginului, în special după naștere sau menopauză. În timpul acestor etape, țesutul vaginal poate deveni lax, uscat și își poate pierde elasticitatea, ceea ce poate duce la disconfort, durere în timpul actului sexual și alte probleme.

Acest tratament poate fi folosit si pt augmentarea labiilor, in caz de asimetrie.

Rezultate

Tratamentul cu acid hialuronic poate ajuta la rezolvarea acestor preocupări prin adăugarea de volum și umiditate țesutului vaginal, ceea ce poate ajuta la restabilirea fermității, elasticității și lubrifierii acestuia. Tratamentul este minim invaziv, iar injectarea de acid hialuronic se face cu ajutorul unui ac mic, făcându-l practic nedureros.

Efectele tratamentului cu acid hialuronic pot dura câteva luni, iar tratamentul poate fi repetat la nevoie. Cu toate acestea, este important de reținut că tratamentul cu HA nu este o soluție permanentă, iar efectele sale se vor dispărea în cele din urmă. Mai mult, tratamentul nu este potrivit pentru toată lumea și este esențial să consultați un medic calificat și cu experiență pentru a determina dacă este potrivit pentru dvs.

În general, tratamentul cu HA este o modalitate sigură și eficientă de a îmbunătăți aspectul și funcția vaginului și poate ajuta la creșterea încrederii în sine, a satisfacției sexuale și a calității generale a vieții.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?