CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Tratament Incontinență Urinară – EMSELLA

Sarcina, fluctuațiile în greutate, modificările ale statusului hormonal fac că acesta să își piardă din rezistență și apar modificări care, în timp, pot duce la incontinență urinară și/ sau prolaps genital.

Ce este scaunul Esmella?

Scaunul Emsella este o opțiune relativ nouă de tratament pentru incontinența urinară, care a câștigat popularitate în ultimii ani. Este un dispozitiv medical NONinvaziv care folosește unde electromagnetice de mare intensitate pentru a stimula mușchii planșeului pelvin. Această stimulare ajută la întărirea mușchilor, ceea ce poate îmbunătăți controlul vezicii urinare și poate reduce scurgerea de urină.

În timpul unei ședințe de tratament Emsella, pacientul stă complet îmbrăcat pe un scaun special conceput care emite unde electromagnetice către mușchii planșeului pelvin. Impulsurile stimulează mușchii, făcându-i să se contracte și să se relaxeze rapid. Aceste contracții sunt similare cu cele care apar în timpul exercițiilor Kegel, dar sunt mult mai intense.

Sesiunile de tratament durează de obicei aproximativ 30 de minute, iar pacienții pot avea nevoie de mai multe sesiuni, în funcție de severitatea stării lor. Majoritatea pacienților nu raportează niciun disconfort în timpul procedurii și nu este necesar niciun timp de întrerupere, astfel încât să își poată relua imediat activitățile zilnice.

Rezultate

Scaunul Emsella a arătat rezultate promițătoare în tratarea incontinenței urinare, în special la femeile cu incontinență urinară de efort. Cu toate acestea, este posibil să nu fie potrivit pentru toată lumea și este important să consultați medicul ginecolog pentru a determina dacă este o opțiune de tratament potrivită.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?