CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Tratament Tonifiere Laxitate & Piele Flasca

Tratamentele de tonifiere pentru piele laxă și lăsată sunt proceduri menite să îmbunătățească fermitatea și elasticitatea pielii.

Tratament tonifiere

Tratamentele de tonifiere pentru piele laxă și lăsată sunt proceduri menite să îmbunătățească fermitatea și elasticitatea pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, producția naturală de colagen și elastină în piele scade, ducând la o pierdere a fermității și la dezvoltarea pielii lăsate sau laxe. Tratamentele de tonifiere urmăresc să contracareze aceste efecte și să creeze un aspect mai tineresc.

Există mai multe tratamente eficiente de tonifiere disponibile, atât neinvazive, cât și chirurgicale, în funcție de severitatea laxității pielii și de preferințele individuale.

Terapia cu radiofrecvență (RF)

Terapia cu radiofrecvență folosește energia cu radiofrecvență pentru a încălzi straturile profunde ale pielii, stimulând producția de colagen și promovând întărirea pielii. Acest tratament non-invaziv poate fi eficient pentru laxitatea corporală ușoară până la moderată.

Nu Era Tight este un tratament non-invaziv de întărire și tonifiere a pielii. Utilizează tehnologia de radiofrecvență (RF) pentru a viza laxitatea corpului și pielea lăsată. Tratamentul este conceput pentru a stimula producția de colagen și pentru a îmbunătăți fermitatea generală și etanșeitatea pielii.

Tratamentul Nu Era funcționează prin furnizarea de energie RF controlată în straturile mai profunde ale pielii, încălzind țesuturile la o anumită temperatură. Această încălzire controlată ajută la remodelarea fibrelor de colagen existente și încurajează producerea de colagen nou, care este esențial pentru menținerea elasticității și fermității pielii.

Iată cum funcționează în tratamentul Nu Era:

Înainte de a trece la tratament, veți avea o consultație cu un profesionist calificat pentru a determina dacă sunteți un candidat potrivit pentru procedură.

În ziua tratamentului, pielea dumneavoastră va fi curățată și pregătită pentru procedură.

Dispozitivul portabil Nu Era va fi aplicat pe zona de tratament, iar energia RF va fi livrată în piele. Procedura este în general bine tolerată și majoritatea oamenilor experimentează doar un ușor disconfort.

Pentru a se asigura că suprafața pielii este protejată, dispozitivul are de obicei un mecanism de răcire care ajută la contrabalansarea efectului de încălzire al energiei RF.

Durata tratamentului poate varia în funcție de dimensiunea zonei de tratament și de protocolul specific utilizat, dar sesiunile durează de obicei între 15 minute și o oră.

După procedură, este posibil să aveți o ușoară roșeață sau umflare în zona tratată, dar acest lucru dispare de obicei rapid. De obicei, timpul de nefuncționare este puțin sau deloc, permițându-vă să vă reluați imediat activitățile zilnice.

Pentru rezultate optime, se recomandă adesea mai multe ședințe de tratament, de obicei distanțate la câteva săptămâni. Numărul exact de ședințe necesare depinde de factori individuali, cum ar fi severitatea laxității și zona de tratament.

Este esențial să căutați un profesionist calificat și cu experiență pentru a efectua tratamentul Nu Era. Deși procedura este în general considerată sigură, există întotdeauna riscuri potențiale și efecte secundare asociate cu orice tratament medical sau cosmetic.

Venus Legacy

Venus Legacy este un tratament non-invaziv de tonifiere a pielii, care utilizează tehnologie avansată pentru a aborda diverse probleme estetice. Este adesea folosit pentru tonifierea pielii, reducerea celulitei și conturarea corpului. 

Tratamentul Venus Legacy folosește o combinație de radiofrecvență multipolară (RF) și câmpuri electromagnetice pulsate (PEMF) pentru a furniza energie controlată straturilor mai profunde ale pielii. Această combinație de tehnologii ajută la stimularea producției naturale de colagen și elastină a organismului, care sunt cruciale pentru fermitatea și elasticitatea pielii. Tratamentul încurajează, de asemenea, circulația sanguină crescută, ceea ce poate ajuta la reducerea celulitei și la promovarea unui ton mai uniform al pielii.

Iată o prezentare generală a ceea ce vă puteți aștepta în timpul unei sesiuni de Venus Legacy:

Înainte de a începe tratamentul, veți beneficia de o analiză corporală pentru a discuta obiectivele și pentru a vă asigura că Venus Legacy este opțiunea potrivită pentru nevoile dumneavoastră specifice.

Vi se poate cere să îndepărtați orice îmbrăcăminte sau accesorii din zona tratată. Zona de tratament va fi curățată și se va aplica un gel sau o loțiune pentru a ajuta la mișcarea lină a aplicatorului de tratament.

Dispozitivul Venus Legacy va fi folosit pentru a furniza energie RF și PEMF în zona țintă. Aplicatorul va fi mutat peste piele printr-o miscare usoara de masaj pentru a asigura o acoperire uniforma.

Tratamentul este în general bine tolerat de majoritatea oamenilor, unii descriind senzația ca fiind caldă sau similară cu un masaj cu pietre fierbinți. Cu toate acestea, experiențele individuale pot varia.

O sesiune tipica poate dura de la 15 minute la o ora, in functie de marimea zonei de tratament si de obiectivele specifice ale tratamentului.

Venus Legacy este un tratament non-chirurgical, non-invaziv, ceea ce înseamnă că există puțin sau deloc timp de nefuncționare. Ar trebui să vă puteți relua activitățile obișnuite imediat după sesiune.

Numărul de sesiuni necesare va varia în funcție de nevoile și obiectivele individuale. Unii oameni pot vedea rezultate după un singur tratament, în timp ce alții ar putea necesita mai multe ședințe pentru rezultate optime. Se va recomanda o serie de tratamente programate pe câteva săptămâni sau luni.

Rezultatele nu sunt instantanee și pot apărea treptat pe măsură ce procesele naturale ale corpului își fac efectul. Mulți indivizi raportează că au experimentat îmbunătățiri ale tensiunii pielii, texturii și reducerii aspectului celulitei.

Este esențial să rețineți că rezultatele individuale pot varia în funcție de factori precum tipul de piele, vârsta și zona tratată. Pentru a asigura siguranța și cele mai bune rezultate posibile, căutați întotdeauna tratamente Venus Legacy effectuate de la un profesionist autorizat și cu experiență, care va determina cel mai potrivit plan de tratament pentru nevoile dumneavoastră unice.

Terapie cu ultrasunete

 Tratamentele cu ultrasunete utilizează energia concentrată a ultrasunetelor pentru a viza anumite zone ale pielii și pentru a promova regenerarea colagenului. Această procedură este adesea folosită pentru conturarea corpului și întinderea pielii.

SofWave: Tratamentul de tonifiere a pielii cu SofWave este conceput pentru a aborda pielea laxă și pentru a îmbunătăți conturul general al corpului fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale sau proceduri invazive. Tratamentul utilizează ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU) pentru a viza anumite zone ale corpului, stimulând producția de colagen și strângând pielea.

Este esențial să rețineți că detaliile specifice pot varia în funcție de clinica sau de medicul care efectuează tratamentul. Cu toate acestea, iată o prezentare generală a ceea ce vă puteți aștepta în timpul unei sesiuni tipice SofWave:

Înainte de tratament, veți avea o consultație cu un profesionist calificat (dermatology, kinetoterapeut sau un estetician autorizat). Se va evalua starea pielii, se va discuta despre obiectivele și așteptările dvs. și se va  stabili dacă sunteți un candidat potrivit pentru tratamentul SofWave.

In ziua procedurii, zona de tratament va fi curatata si marcata pentru a asigura acuratetea in timpul sedintei. Poate fi necesar să îndepărtați orice bijuterii sau accesorii din zona de tratament.

Se va aplica un gel conductiv pe zona de tratament. Acest gel ajută la facilitarea transmiterii energiei de radiofrecvență în straturile mai profunde ale pielii.

În timpul tratamentului propriu-zis, dispozitivul SofWave, care emite unde de radiofrecvență, va fi aplicat pe suprafața pielii. Dispozitivul va furniza energie controlată și precisă în zona vizată.

Este posibil să aveți senzații de căldură sau căldură ușoară pe măsură ce energia de radiofrecvență pătrunde în piele. Căldura este de obicei bine tolerată de majoritatea indivizilor și este un indiciu că tratamentul funcționează pentru a stimula producția de colagen.

Durata unei sesiuni SofWave poate varia în funcție de dimensiunea și numărul de zone tratate. De obicei, o sesiune durează între 15 minute și o oră.

SofWave este considerată o procedură neinvazivă sau minim invazivă, așa că, de obicei, există puțin sau deloc timp de nefuncționare. În zona tratată pot apărea o oarecare roșeață sau o ușoară umflare, dar, în general, dispare în câteva ore până la o zi.

În timp ce unii pacienți pot observa o strângere imediată a pielii după o sesiune, efectele complete ale tratamentului se dezvoltă de obicei treptat pe parcursul a câteva săptămâni, pe măsură ce producția de colagen crește. Pentru rezultate optime, pot fi recomandate sesiuni multiple la intervale de câteva săptămâni.

Medicul dumneavoastră vă va oferi instrucțiuni specifice post-tratament de urmat. Aceasta poate include evitarea expunerii la soare, utilizarea cremei de protecție solară și respectarea unei rutine blânde de îngrijire a pielii.

Este esențial să căutați un profesionist calificat și cu experiență pentru a efectua SofWave sau orice tratament de tonifiere și strângere corporală pentru a asigura siguranța și eficacitatea. Ca și în cazul oricărei proceduri estetice, rezultatele pot varia de la persoană la persoană, iar rezultatele individuale depind de diverși factori, cum ar fi tipul pielii, vârsta și starea generală de sănătate. Discutați întotdeauna așteptările și orice îngrijorare cu medicul dumneavoastră în timpul consultației pentru a vă asigura că tratamentul este adaptat nevoilor dumneavoastră.

Tratamente topice

Unele creme și loțiuni topice conțin ingrediente care pot ajuta la promovarea sintezei de colagen și a fermității pielii. Ingrediente precum retinoizii, peptidele și antioxidanții sunt utilizate în mod obișnuit în acest scop.

Este esențial să consultați un dermatolog sau un chirurg plastician calificat și cu experiență pentru a determina cel mai potrivit tratament pentru nevoile dumneavoastră specifice și rezultatele dorite. Condiția pielii și obiectivele fiecărei persoane pot varia, așa că o abordare personalizată este esențială pentru a obține cele mai bune rezultate cu riscuri sau efecte secundare minime.

Rețineți că, deși aceste tratamente pot fi eficiente în abordarea laxității pielii, menținerea unui stil de viață sănătos, protejarea pielii de daunele solare și utilizarea produselor de îngrijire a pielii de calitate pot contribui, de asemenea, la sănătatea și aspectul general al pielii.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?