CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Venectazii & Vase Sparte

Venectaziile faciale, numite și telangiectazii, steluțe vasculare sau ectazii sunt dilatații ale venulelor, cât și arteriolelor la nivelul feței.

Ce sunt venctaziile?

Venectaziile faciale, numite și telangiectazii, steluțe vasculare sau ectazii sunt dilatații ale venulelor, cât și arteriolelor la nivelul feței.

Deseori întâlnite și pe picioare, venectaziile au drept cauză principală factorul genetic, însă apariția șau agravarea lor poate fi favorizată și de obezitate, status hormonal, fumat etc.

Tratamentul de elecție în cazul acestei afecțiuni vasculare este tratamentul laser.

Tratamente venectazii și vase sparte

La Clinica Medispa, venectaziile faciale sau telangiectaziile sunt tratate cu ajutorul  laserului V Beam Perfecta și a laserului Nd:YAG.  Ambele metode de tratament și-au dovedit eficiența pe termen lung.

Alte tratamente eficiente pe termen scurt sunt preparatele topice cu efecte vasoconstrictoare (brimonidină), însă efectul acestora se rezumă la 12 ore.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?