CENTRU DE EXCELENȚĂ LASER CANDELA

Caută
Close this search box.

Carbon Peel – Hollywood Peel

Carbon Peel, cunoscut și sub denumirea de Hollywood Peel sau Laser Peel, implică utilizarea unui laser Q-Switched  asociat unei creme peeling pe bază de carbon.

Indicațiile acestui tratament de ultimă generație includ

  • tenul seboreic cu comedoane deschise (puncte negre) și pori dilatați
  • fotoîmbătrânirea cutanată, ridurile fine, nuanța neuniformă a tenului – prin acțiunea laserului asupra fibrelor de colagen și elastină, care sunt stimulate să confere tonicitate și luminozitate pielii
  • acneea vulgară – prin acțiunea distructivă a laserului asupra Propionibacterium acnes, dar și prin reducerea hiperseboreei

Procedura carboon peel se desfășoarā practic în 2 timpi:

  1. Aplicarea pe zona tratată a unei creme carbonice de culoare neagră ce funcționează ca un cromofor artificial exogen, care este lăsată să se usuce și apoi încălzită cu ajutorul laserului
  2. Îndepărtarea cremei împreună cu toate impuritățile pielii prin pulsuri scurte ale laserului Q-Switched.
Rulează videoul

Prin această succesiune sunt amplificate efectele fototermice și fotoacustice ale laserului cu lungimea de unde de 1064 nm (lungimea de undă absorbită de melanină /pigment de culoare închisă), particulele de carbon sunt fracționate printr-o miniexplozie, apoi absorbite, iar pielea este exfoliată, ceea ce înseamnă că se îndepărtează impuritățile și comedoanele deschise (punctele negre) și porii sunt micșorați.

Marele avantaj al acestei proceduri este faptul că este non-invazivă, nu asociază durere sau disconfort și nu necesită timp de recuperare. Imediat după tratament, pacientul își poate relua activitățile obisnuite, iar pielea este deja mai luminoasă, mai tonică și porii vizibil micșorați.

Deși ameliorarea e vizibilă de la prima ședință, pentru un rezultat optim, se recomandă un număr de 2-3 astfel de proceduri la interval de 2 săptămâni.

Pentru a cunoaşte şi a descoperi frumuseţea este necesară parcurgerea mai multor paşi. Cea mai importantă etapă constă în cunoaşterea pielii umane şi alegerea produselor potrivite fiecărui tip de ten. Astăzi, studiile arată că frumusetea este in strânsă legătură cu tipul de piele al fiecărui individ în parte.

Stabilește o consultație

Contactează specialiștii Clinicii Medispa

Ai un diagnostic dematologic?

În funcție de diagnosticul tau, Clinica Medispa te poate ajuta cu tratamente eficiente, realizate de medici experți. Află mai multe informații despre diagnosticul tău și tratamentele pe care le punem la dispoziție.

Conectează-te cu specialiștii Clinicii Medispa și găsește soluțiile și tratamentele perfecte pentru tine.

× Cu ce te putem ajuta?